Keystone logo
Beacon College

Beacon College

Beacon College

pengenalan

Beacon College adalah institusi pendidikan tinggi seni yang terakreditasi, yang secara unik melayani keperluan pendidikan pelajar dengan Masalah Pembelajaran, Gangguan Hiperaktifan Defisit Perhatian, dan Perbezaan Pembelajaran yang lain.

Beacon College adalah institusi pendidikan tinggi yang kompetitif dalam bidang seni, sains, perniagaan, dan teknologi yang khusus dikhaskan untuk persiapan sarjana dan kejayaan pelajar dengan masalah pembelajaran, ADHD, dan perbezaan pembelajaran yang lain. Beacon diiktiraf sebagai salah satu institusi terkemuka Amerika dalam bidang sarjana ini dalam arena misi dan tumpuan kami.

Beacon College adalah yang pertama di negara ini yang diiktiraf untuk memberikan ijazah sarjana muda secara eksklusif kepada pelajar yang mempunyai masalah pembelajaran dan ADHD. Kolej komited untuk kejayaan pelajar, menawarkan perkhidmatan sokongan akademik dan peribadi yang membantu setiap pelajar mencapai matlamatnya. Beacon College benar-benar sebuah komuniti, menyambut, menerima, dan menyokong setiap anggota daripadanya.

Terdapat banyak perkara mengenai Beacon College yang jarang berpandangan jauh dan berjaya. Pelajar dan graduan kami memberikan kesaksian hidup mengenai pengaruh, nilai, dan kesan misi pendidikan kami. Sepanjang dekad yang lalu, mereka telah mencapai kejayaan yang tiada tandingannya dalam pendidikan tinggi Amerika.

Lokasi

  • Leesburg

    East Main Street,105, 34748, Leesburg

    Soalan