Keystone logo
Benedict College

Benedict College

Benedict College

pengenalan

Benedict College adalah sebuah kolej di mana setiap pengalaman pelajar dalam aktiviti akademik, kediaman, dan kokurikulum bersifat transformatif dan memberi tumpuan kepada perkhidmatan pelanggan; serentak, fakulti dan staf Benedict bekerja dalam persekitaran kolaboratif, telus di mana keputusan berdasarkan data juga disatukan.

Benedict College adalah tempat belajar sepenuh masa dari kelas, ke padang permainan, ke dewan kediaman, dan keluar ke komuniti di mana warisan " BC " sebagai inklusif, perintis, dan "keluarga" dihormati dan dihargai.

Pendidikan transformatif, inovasi dalam teknologi dan perusahaan, dan komitmen kepada masyarakat semua bergabung dalam persekitaran yang dinamis di mana pelajar menerima pendidikan yang mempersiapkan mereka memasuki pasaran global dengan kompetensi budaya dan profesional yang luar biasa yang akan memberi mereka kuasa untuk menyumbang kepada kelestarian dan ekonomi pertumbuhan komuniti tempat mereka tinggal, bekerja dan bermain.

Oleh itu, Benedict College bukan hanya kekuatan untuk kebaikan dalam masyarakat, tetapi Benedict berkomitmen untuk menyediakan persekitaran pembelajaran transformatif, yang diciptakan oleh profesional yang terlatih dan dilengkapi, yang memberi kekuatan kepada semua pelajar untuk merealisasikan potensi tertinggi mereka.

Benedict College diakreditasi oleh Persatuan Selatan Kolej dan Suruhanjaya Sekolah di Kolej untuk menganugerahkan ijazah sarjana muda.

Lokasi

  • Columbia

    Harden Street,1600, 29204, Columbia

    Soalan