Keystone logo
Barry University College of Arts and Sciences

Barry University College of Arts and Sciences

Barry University College of Arts and Sciences

pengenalan

Di Barry University College of Arts and Sciences , pembelajaran adalah bahagian penting dalam kehidupan universiti, menekankan penyelidikan pelajar, magang, dan pembelajaran perkhidmatan. Dengan pendidikan seperti ini, anda bersedia untuk menempuh jalan apa sahaja yang anda pilih untuk menempuh kehidupan.

Sama ada anda menyukai seni, kemanusiaan, atau sains, 10 jabatan kami menawarkan program akademik merangsang yang menyediakan anda untuk menghadapi cabaran masa depan dengan keyakinan dan pengetahuan. Sebagai pelajar sarjana, anda boleh memilih jurusan dalam 10 jurusan di Kolej Seni dan Sains: Biologi, Komunikasi, Bahasa Inggeris dan Bahasa Asing, Seni Halus, Sejarah dan Sains Politik, Matematik dan Sains Komputer, Sains Fizikal, Psikologi, Sosiologi dan Kriminologi, dan Teologi dan Falsafah.

Sama ada anda ingin membina kerjaya, meningkatkan prospek semasa anda, atau memperluas perspektif anda, program siswazah kami akan memberi anda pendidikan yang anda perlukan. Anda akan belajar dari fakulti yang berpengalaman dalam bidangnya dan siapa pengarang dan editor jurnal dan buku ilmiah yang dihormati, pegawai dalam organisasi profesional, dan penerima anugerah profesional. Anda boleh memilih dari program pasca-sarjana muda dalam 3 jurusan di College of Arts and Sciences: Seni Halus, Psikologi, dan Teologi dan Falsafah.

Guru besar kami memilih untuk datang ke Barry kerana pengajaran itu penting bagi mereka. Walaupun mereka aktif dalam penyelidikan, biasiswa, dan aktiviti kreatif / prestasi, fakulti Barry memberi tumpuan kepada pembelajaran anda terlebih dahulu. Mereka akan membimbing anda untuk mempraktikkan apa yang anda pelajari di dalam kelas melalui pelbagai aktiviti pembelajaran.

Pelajar kami tahu bahawa mereka boleh mengharapkan untuk beralih kepada profesor mereka untuk memahami bidang minat dan kehidupan mereka secara umum. Pelajar kami telah menerbitkan penyelidikan mereka bersama fakulti kami, disampaikan pada persidangan, memenangi hadiah untuk kerja mereka, menerima anugerah yang sangat kompetitif, dan diterima di sekolah siswazah.

Anda akan mempunyai banyak peluang untuk membuat perbezaan di dunia. Dari menolong pemuda Haiti dalam membangun keaksaraan dan kemahiran hidup, merapatkan jurang digital di kejiranan Liberty City, dan memerangi keganasan rumah tangga, pelajar kami mengubah dunia menjadi lebih baik.

Lokasi

  • Miami Shores

    Northeast 2nd Avenue,11300, 33161, Miami Shores

    Soalan