Keystone logo
Barnard College

Barnard College

Barnard College

pengenalan

Barnard College bertujuan untuk memberikan pendidikan seni liberal berkualiti tinggi kepada wanita muda yang menjanjikan dan berprestasi tinggi, menawarkan kelebihan yang tidak dapat ditandingi dari kolej kediaman yang luar biasa dalam kerjasama dengan universiti penyelidikan utama . Dengan fakulti ilmiah yang berdedikasi yang dibezakan dalam bidang masing-masing, Barnard adalah komuniti guru yang dapat diakses dan pelajar yang terlibat yang turut serta dalam pengambilan risiko dan penemuan intelektual. Pelajar Barnard mengembangkan sumber intelektual untuk memanfaatkan peluang ketika bidang baru, idea baru, dan teknologi baru muncul. Mereka lulus bersiap untuk menjalani kehidupan yang memuaskan dan berjaya secara profesional, memuaskan secara peribadi, dan diperkaya oleh minat belajar.

Sebagai sebuah kolej untuk wanita, Barnard memikul tanggungjawabnya untuk menangani masalah gender dalam semua kerumitan dan urgensinya dan untuk membantu pelajar mencapai kekuatan peribadi yang akan membolehkan mereka menghadapi cabaran yang akan mereka hadapi sepanjang hidup mereka. Terletak di persekitaran kosmopolitan New York City dan berkomitmen untuk kepelbagaian dalam badan pelajar, fakulti, dan kakitangannya, Barnard mempersiapkan para siswazahnya untuk berkembang dalam persekitaran budaya yang berbeza dalam dunia yang semakin saling berkaitan.

English Language Requirements

Sahkan penguasaan bahasa Inggeris anda dengan Ujian Bahasa Inggeris Duolingo! DET ialah ujian Bahasa Inggeris dalam talian yang mudah, pantas dan berpatutan yang diterima oleh lebih 4,000 universiti (seperti ini) di seluruh dunia.

Lokasi

  • New York

    Broadway,3009, 10027, New York

    Soalan