Keystone logo
Ball State University Teachers College

Ball State University Teachers College

Ball State University Teachers College

pengenalan

Maktab Perguruan Ball State University adalah program penyediaan pendidik terbesar di Indiana. Ball State University menawarkan lebih daripada 30 program yang diiktiraf secara nasional di enam kolej. Pelajar dalam program Ball State University diberi banyak peluang untuk menunjukkan kecemerlangan dalam bidang kandungan dan pedagogi mereka melalui persiapan yang ketat dan pengalaman praktikum yang kaya dan pelbagai.

Fakulti terkenal kami, program akademik pemenang anugerah, dan kolaborasi komuniti dan persediaan guru yang kaya memberikan pendekatan pendidikan yang inovatif kepada pelajar.

Misi kami adalah untuk menyiapkan guru esok dan meningkatkan kemahiran pendidik semasa. Tetapi kita juga memandang serius peranan penting kita dalam penyelidikan yang akan memajukan bidang pendidikan. Kami memandang serius tanggungjawab kami untuk mempersiapkan para profesional yang mengenali, merenung, dan merangkumi kepelbagaian.

Tanggungjawab bersama kami adalah untuk mempersiapkan para profesional yang mengenali, merefleksikan, dan merangkul kepelbagaian komuniti global. Kepelbagaian merangkumi bangsa, etnik, budaya, bahasa, kekecualian, jantina, ekspresi jantina, usia, orientasi seksual, status sosioekonomi, latar belakang wilayah / geografi, dan agama.

Kami komited untuk merekrut, menyokong, dan mengekalkan pelbagai komuniti pelajar, fakulti, dan kakitangan yang berdedikasi untuk inklusif, ekuiti, dan peluang pendidikan untuk semua.

Komitmen kami direalisasikan melalui amalan pengajaran dan kurikulum, dasar kemasukan pelajar, fakulti, amalan pengambilan pekerja dan pengambilan pekerja, penglibatan rakan, dan sistem ganjaran. Komitmen ini tercermin dalam semua dasar dan prosedur jabatan dan kolej bertulis dan amalan penilaian berterusan untuk memastikan kemajuan dan peningkatan berterusan.

Lokasi

  • Muncie

    North McKinley Avenue,881-959, 47303, Muncie

    Soalan