Keystone logo
B.H.M.S. Business & Hotel Management School BA dalam Pengurusan Perniagaan Global
B.H.M.S. Business & Hotel Management School

BA dalam Pengurusan Perniagaan Global

Lucerne, Switzerland

3 Years

Inggeris

Sepenuh masa

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Di kampus

biasiswa

Terokai peluang biasiswa untuk membantu membiayai pengajian anda

pengenalan

BHMS, Perniagaan

BA dalam program Pengurusan Perniagaan Global menyediakan kelayakan akademik pelajar dan satu set kemahiran yang menarik kepada bakal majikan, dalam pelbagai sektor perniagaan global dalam bidang seperti jualan dan pemasaran antarabangsa; kewangan dan kawalan; perbankan; sumber Manusia. Graduan mungkin menjadi pengurus yang berjaya dalam bidang pengurusan operasi, pengurusan rantaian bekalan dan kedudukan pentadbir dalam kerajaan dan NGO.

Program ini menggunakan pelbagai kaedah pengajaran untuk memudahkan pembelajaran. Pengetahuan teras dilindungi oleh kuliah dan tutorial, disokong oleh bacaan berpandu dan bahan tambahan di papan hitam Kampus virtual. Penjagaan khusus diambil untuk menggunakan kaedah pengajaran dan penilaian yang paling berkesan untuk setiap modul.

Tempoh: 3 tahun

Syarat kemasukan

 • Umur minimum 17 tahun

 • Diploma sekolah menengah yang lengkap (minimum 11 tahun)

 • Kemahiran bahasa Inggeris pada tahap yang sama dengan IELTS 5.0

Bagi mereka yang tidak memenuhi Syarat Bahasa Inggeris, kami menawarkan program Yayasan Bahasa Inggeris 10 minggu yang merupakan kursus intensif yang dirancang untuk pelajar dan pelajar seni masakan - di peringkat sarjana atau pasca siswazah.

68061_rsz_67977_bhms_groupphoto1.jpg

Matlamat Program ini

Program Pengurusan Perniagaan Global BA menyediakan pelajar dengan kelayakan akademik yang menarik kepada calon majikan; kemahiran dan kebolehan untuk memasuki dunia kerja; dan "kotak alat" yang boleh digunakan untuk pelbagai kerjaya perniagaan pelbagai negara.

Kursus ini menggunakan pelbagai kaedah pengajaran untuk memudahkan pembelajaran seperti projek pasangan dan kumpulan, penyelidikan dan laporan individu serta lawatan belajar. Pengetahuan teras dilindungi oleh kuliah dan tutorial, disokong oleh bacaan berpandu dan bahan tambahan di kampus maya Universiti.

Kandungan kursus

68063_20180110KcyCgSYlZ3hliSqb_xqx6m_large.png

Pelajar yang belum pernah belajar bahasa Jerman, dan yang ingin membuat penempatan kerja di Switzerland akan dikehendaki mengambil kelas Jerman sebagai tambahan kepada program pengajian di atas.

68064_rsz_67980_bhms_3students_mountains.jpg

Penempatan Siswazah Antarabangsa

Graduan yang telah berjaya dalam tempoh pengajian mereka untuk membina rekod prestasi terbukti dalam industri, bersedia untuk langkah karier antarabangsa seterusnya. Pelajar boleh mempersiapkan diri dengan bekerja sama dengan Pengurus Penempatan Siswazah BHMS dan / atau agensi yang mempunyai kepakaran dalam pasaran tempatan mereka.

Yuran agensi meliputi prospek pekerjaan dan membantu menyediakan dokumentasi yang luas untuk pekerjaan serta bantuan dengan permohonan visa. BHMS menyediakan dan menyokong para pelajar dalam urusan mereka dengan agensi-agensi ini, termasuk membuat persediaan untuk temu bual telefon, pengeluaran resume profesional dan mempromosikan kemahiran yang diperlukan untuk berjaya mendapatkan internship antarabangsa yang mungkin membawa kepada kemajuan kerjaya yang bermakna

Lokasi

Lucerne, Switzerland

Pengambilan

8 pengambilan setiap tahun: Januari, Februari, April, Mei, Julai, Ogos, Oktober dan November. Sila hubungi pejabat kemasukan BHMS untuk peluang pengambilan seterusnya.

Cuti

Dijadualkan mengikut pelan percutian BHMS, dan boleh dimuat turun dari laman web BHMS di bawah 'Kalendar Sekolah'.

Masa Kursus

Kursus akademik diadakan:

Isnin hingga Jumaat dari jam 09:00 hingga 12:00 dan dari pukul 14:00 hingga 17:00.

Kursus Vokasional diadakan:

Isnin hingga Jumaat dari pukul 16:00 hingga 20:30.

Setiap pelajar dijamin sekurang-kurangnya 2 hari percuma seminggu untuk diri sendiri.

Setiap modul akademik terdiri daripada 60 pengajaran dan pengajaran dalam tempoh 20 minggu ditambah 30 jam kajian yang diarahkan dan 60 jam pembelajaran kendiri.

Mengenai Sekolah

Soalan

Kursus Serupa

 • BA (Kepujian) dalam Perniagaan dan Pengurusan (Pengurusan Pelancongan) Dengan Tahun Asas Bersepadu
  • Bath, United Kingdom
 • BA dalam Pengurusan Hospitaliti dan Perniagaan Antarabangsa
  • Bad Vöslau, Austria
 • Sarjana Muda Sastera (Kepujian) dalam Pengurusan Perniagaan (Perusahaan)
  • Barcelona, Sepanyol