Keystone logo
B.H.M.S. Business & Hotel Management School

B.H.M.S. Business & Hotel Management School

B.H.M.S. Business & Hotel Management School

pengenalan

Selamat datang ke sekolah pengurusan BHMS, Perniagaan dan Hotel!

BHMS adalah salah satu sekolah perhotelan yang terkemuka di dunia, terletak di tengah-tengah Lucerne, sebuah kota yang meriah dan indah di Switzerland.

Konsep Pendidikan BHMS Swiss

Empat "tiang" di BHMS adalah pendidikan, magang, pembangunan peribadi, dan penempatan kerjaya antarabangsa. Setiap tiang memainkan peranan penting dalam misi kami untuk menyediakan industri pengurusan hospitaliti dan perkhidmatan yang semakin meningkat dengan pekerja berkualiti, yang berkeinginan untuk menunjukkan potensi pengurusan mereka.

Pendidikan akademik yang berkualiti, sebagai tiang pertama, memberikan pengetahuan akademik dan teori kepada pelajar. Pelatih, sebagai tiang kedua, membolehkan pelajar menggunakan pengetahuan dalam praktik kerja. Pembangunan peribadi dan profesional, tiang ketiga dan paling penting, menyediakan pelajar dengan kemahiran dan disiplin yang lembut dan sosial yang memotivasi pelajar, membimbing mereka, menguatkan mereka dan akhirnya memacu mereka untuk berjaya.

Hasil yang berjaya dari ketiga-tiga pilar ini membawa kepada tiang keempat, penempatan karir yang berjaya. BHMS mempunyai syarikat penempatan sendiri «Masterwork» yang membantu semua graduan mendapatkan kedudukan karier antarabangsa mereka yang pertama.

68058_rsz_67965_cns_bhms_001-schooldescription.jpg

Apa yang Membuat Kita Khas

Gelaran Fast British BA Degree:

Perniagaan BHMS

Hands-on MBA Sarjana Muda British:

Perniagaan BHMS

Kemahiran Boleh Pindah:

Kemahiran yang boleh dipindahkan adalah kemahiran dan kebolehan yang relevan dan berguna dalam pelbagai bidang kehidupan: secara sosial, profesional dan di sekolah. Kerja berpasukan, kepimpinan, motivasi peribadi, organisasi, pengurusan masa, mendengar, komunikasi bertulis dan lisan, serta teknologi maklumat, berada dalam DNA sistem pendidikan BHMS.

Sistem jangka panjang 5 minggu:

Di BHMS Business

Di Jantung Bandar Lucerne:

Perniagaan BHMS

Dijamin Pelatih

68059_rsz_67966_lucernelandscape.jpg

Lokasi

  • Lucerne

    Gütschstrasse 2-6 CH-6003 Luzern Switzerland, CH-6003, Lucerne

Soalan