Keystone logo
Arcadia University

Arcadia University

Arcadia University

pengenalan

Arcadia University adalah universiti global Philadelphia dan perintis dalam pendidikan antarabangsa. Ia adalah universiti swasta peringkat tinggi yang menawarkan ijazah sarjana muda, sarjana, dan kedoktoran. Selain enam kolej dan sekolah di Amerika Syarikat, kami mempunyai 10 pusat dan pejabat di seluruh dunia.

Sebagai pemimpin dalam pengajian di luar negara dan perintis dalam pendidikan antarabangsa, Arcadia University mendorong pelajar untuk terlibat dalam integrasi, peluang belajar di dunia nyata seperti magang, penyelidikan berasaskan bukti, projek perkhidmatan, kajian antara disiplin, pembelajaran berasaskan masalah, dan pengalaman kurikulum yang berkembang di luar kelas tradisional.

Janji Arcadia menegaskan bahawa pelajar akan mempunyai pengalaman pembelajaran global, integratif, dan peribadi yang tersendiri. Komitmen Arcadia adalah untuk memastikan pelajar kami berpeluang mendapat pengalaman global. Kami melakukan ini dengan mensubsidi program, menyediakan kumpulan biasiswa dan geran yang kuat, dan sokongan bantuan kewangan lain untuk menghadiri salah satu pusat atau program Arcadia di seluruh dunia.

Arcadia University menyediakan pengalaman pembelajaran global, integratif, dan peribadi yang khas untuk pelajar sarjana dan siswazah yang ingin tahu secara intelektual sebagai persediaan untuk menjalani kehidupan biasiswa, perkhidmatan, dan sumbangan profesional.

Pengalaman perintis, global, bersepadu, seni liberal, dan pengalaman belajar profesional Arcadia University memupuk pemimpin yang tidak takut secara intelektual dan bersedia secara unik untuk hidup dan bekerja. Komuniti pembelajaran kami yang berteraskan nilai-nilai mencerminkan dunia di mana kita mahu hidup.

English Language Requirements

Sahkan penguasaan bahasa Inggeris anda dengan Ujian Bahasa Inggeris Duolingo! DET ialah ujian Bahasa Inggeris dalam talian yang mudah, pantas dan berpatutan yang diterima oleh lebih 4,000 universiti (seperti ini) di seluruh dunia.

Lokasi

  • Glenside

    South Easton Road,450, 19038, Glenside

    Soalan