Keystone logo
Aquinas College

Aquinas College

Aquinas College

pengenalan

rumah

College Aquinas, Komuniti pendidikan inklusif berakar umbi dalam tradisi Katolik dan Dominican, menyediakan pendidikan seni liberal dengan perspektif global, menekankan persediaan kerjaya memberi tumpuan kepada kepimpinan dan khidmat kepada orang lain, dan menggalakkan komitmen untuk pembelajaran sepanjang hayat khusus untuk mengejar kebenaran dan bersama baik.

Lakukan lawatan maya ke kampus kami dengan mengklik di sini

Visi Kami

Aquinas College diiktiraf sebagai Katolik seni liberal kolej yang luar biasa yang menyediakan individu untuk kerjaya kepimpinan dan perkhidmatan dalam membangunkan masyarakat yang mampan dan hanya global.

Seni liberal

Liberal Arts pendidikan adalah pendidikan yang menyeluruh, yang direka untuk membangunkan pelajar yang berkembang maju dalam segala bidang kehidupan. Pada Aquinas, manakala pelajar menerima persediaan kerjaya dalam bidang-bidang tertentu, matlamatnya adalah untuk cergas untuk segala-galanya. Pendidikan bagi seluruh orang yang terbaik untuk semua kehidupan, bukan hanya pada hari 9-5 kerja, tetapi menyediakan anda untuk dunia yang sentiasa berubah-ubah.

Apa yang ia boleh lakukan untuk saya?

 • Kebebasan pendidikan seni liberal termasuklah kebebasan rohani dan menggalakkan cara pemikiran dan hidup yang membolehkan pelajar untuk merealisasikan tujuan Allah bagi mereka dalam kehidupan.
 • Dengan memberi tumpuan kepada keseluruhan orang itu, pelajar dapat memahami bagaimana untuk mengisi peranan penting dalam masa lapang mereka, sebagai contoh dengan menjadi rakan yang baik, ahli gereja, pasangan, atau penyumbang positif kepada masyarakat.
 • Dalam memperoleh luas, pendidikan asas, pelajar disediakan untuk pelbagai pilihan kerjaya sepanjang hayat.
 • Dengan saiz yang lebih kecil dan nisbah pelajar / profesor lebih kecil daripada universiti yang lebih besar, anda akan menerima perhatian lebih peribadi, lebih cenderung untuk dirujuk kepada latihan dan pekerjaan dan belajar untuk memupuk hubungan yang lebih mendalam.
hasilnya

Terdapat banyak perkara yang boleh dibanggakan di Aquinas. Yang diiktiraf, dan diberikan untuk program-program kami kuat akademik, olahraga, kejayaan dalam usaha kemampanan dan perkhidmatan, dan di atas semua hasil pelajar kita.

Anugerah Kebangsaan

 • Meraikan akar jelas Katolik dan Dominika kami, Aquinas telah dianugerahkan Top 50 Catholic College (2015 Kedudukan Kolej Katolik Best dan Universiti).
 • Aquinas juga menduduki ranking # 3 Best Value Midwestern School (2017 US News & World Report)
 • # 41 Best University Wilayah Midwestern (2016 CollegeChoice.net 2016 Rankings).

Kejayaan pelajar

Terdapat pelbagai peluang kepada pelajar kami untuk meneroka kepentingan mereka. Sama ada melalui belajar jauh, melaksanakan penyelidikan sarjana muda, atau mengejar magang, ada sesuatu untuk semua orang.

 • Aquinas mempunyai kadar penempatan yang sangat tinggi, di mana 90% daripada graduan 2014 kami sama ada bekerja atau di sekolah-sekolah siswazah dalam tempoh enam bulan selepas tamat pengajian.
 • rakan kongsi latihan seperti Amway, Disney, Steelcase, Spectrum Health, Muzium Seni Grand Rapids, Van Andel Institut Penyelidikan dan Harimau Detroit dan banyak lagi!
 • Aquinas adalah menduduki tempat teratas 3 peratus daripada semua program perakaunan di negara ini berdasarkan kadar Exam pas 2014 CPA.
 • Kami mempunyai hampir kadar penerimaan 70% ke sekolah perubatan, dan berkembang maju dengan kerjasama dengan MSU College of Medicine Manusia Program Jaminan Awal.
 • 100% daripada graduan Kejururawatan dan Kimia bekerja dalam tempoh 6 bulan selepas tamat pengajian.
 • pelajar pendidikan lulus Ujian Michigan untuk Pensijilan Guru pada kadar 92.4%.
 • graduan kita mempunyai kadar penerimaan 90% ke dalam Penolong fizikal, terapi fizikal dan program Pergigian.
pelajar

English Language Requirements

Sahkan penguasaan bahasa Inggeris anda dengan Ujian Bahasa Inggeris Duolingo! DET ialah ujian Bahasa Inggeris dalam talian yang mudah, pantas dan berpatutan yang diterima oleh lebih 4,000 universiti (seperti ini) di seluruh dunia.

Syarat kemasukan ke program

Tunjukkan komitmen dan kesediaan anda untuk berjaya dalam sekolah perniagaan dengan mengambil peperiksaan GMAT – peperiksaan yang paling banyak digunakan untuk kemasukan yang mengukur kemahiran pemikiran kritis dan penaakulan anda.

Muat turun kuiz mini GMAT untuk mendapatkan rasa soalan yang akan anda temui dalam peperiksaan.

Lokasi

 • Grand Rapids

  1700 Fulton St. E , 49506-1801, Grand Rapids

Soalan