Keystone logo
Anant National University

Anant National University

Anant National University

pengenalan

Anant National University , yang terletak di kampus hijau yang subur di Ahmedabad, adalah Universiti Reka bentuk pertama di India. Ia berkomitmen untuk memelihara Solusi, orang yang revolusioner dalam pemikiran mereka, tetapi berorientasikan penyelesaian dalam pendekatan mereka.

Di India, dan di seluruh dunia, kita menghadapi masalah kompleks seperti kekurangan air, keselamatan wanita dan pencemaran tanah dan air antara lain, yang memerlukan pendekatan kolaboratif, multidisiplin dan inovatif untuk diselesaikan. Anant National University (AnantU) sangat percaya bahawa pereka dapat bekerja di pelbagai sektor dan menerapkan kemahiran berfikir reka bentuk mereka untuk mencari penyelesaian praktikal untuk beberapa masalah paling kritikal pada masa kini. Universiti ini komited untuk mengubah wacana dalam pendidikan reka bentuk dengan menjadikannya multidisiplin, industri yang relevan, dan dengan fokus pada keberlanjutan dan pemikiran reka bentuk.

Melalui pedagoginya yang unik, setiap pelajar di Anant National dipupuk untuk menjadi seorang Penyelesai - pemikir revolusioner dengan pemikiran yang berorientasikan penyelesaian - dan didorong untuk menyusun jalan pembelajaran peribadinya.

Lokasi

  • Ahmedabad

    Ahmedabad, India

    Soalan