Keystone logo
Alice Lloyd College

Alice Lloyd College

Alice Lloyd College

pengenalan

Alice Lloyd College menetap di tengah-tengah Appalachia dan mempunyai sejarah lebih dari seratus tahun. Misi Alice Lloyd College adalah untuk mendidik orang gunung untuk kedudukan kepemimpinan dengan Membuat pendidikan Alice Lloyd College tersedia untuk pelajar gunung yang berkelayakan tanpa mengira keadaan kewangan mereka; Menawarkan program akademik berkualiti tinggi, menekankan seni liberal; Mempromosikan etika kerja melalui Program Kerja Pelajar bantu diri di mana semua pelajar sepenuh masa mengambil bahagian; Menyediakan suasana di mana nilai-nilai Kristiani dipertahankan, mendorong standard peribadi yang tinggi, dan pengembangan watak; Melayan masyarakat dan wilayah melalui program jangkauan yang sesuai yang memanfaatkan orang gunung membantu orang gunung; Membantu pelajar yang layak dalam memperoleh pengajian lanjutan di luar program mereka di Alice Lloyd; Melahirkan pemimpin untuk Appalachia yang memiliki nilai moral dan etika yang tinggi, sikap berdikari, dan rasa layanan kepada orang lain.

Pelajar digalakkan untuk mengembangkan moral berasaskan Kristian di ALC dan diajar The Purpose Road Philosophy. Selain itu, pelajar mesti menamatkan kursus dalam Kepimpinan sebelum menamatkan pengajian di ALC .

Pelajar diberi banyak peluang sukarela dan boleh memilih untuk mengambil bahagian dalam Program Pendidikan Kepemimpinan kami untuk meningkatkan dedikasi mereka untuk melayani orang lain.

Alice Lloyd College diakreditasi oleh Suruhanjaya Kolej Persatuan Selatan Kolej dan Sekolah (SACS) untuk menganugerahkan Ijazah Sarjana Muda Sastera dan Sarjana Sains.

Lokasi

  • Pippa Passes

    Purpose Road,100, 41844, Pippa Passes

    Soalan