Keystone logo
Alfred University

Alfred University

Alfred University

pengenalan

Tentang kita

Lampu jalan untuk pelajar sejak tahun 1836

Kami sentiasa menjadi perintis. Komitmen kami yang teguh kepada pemikiran bebas, keterampilan akademik, kreativiti, dan komuniti telah menjadikan kami pemimpin pendidikan sejak tahun 1836.

The Magic Alfred University

 • 97% RECEIVE FINANCIAL AID

Hampir keseluruhan badan pelajar kami menerima beberapa bentuk bantuan kewangan - kebanyakannya geran dan biasiswa.

 • KADAR KEBAJIKAN 98%

Dalam tempoh satu tahun tamat pengajian, 98% daripada pelajar menduduki atau mendaftarkan diri di sekolah siswazah.

 • 13: 1 RAWATAN PELAJAR / FAKULTI

Saiz kelas kecil bermakna perhatian individu - dan lebih banyak peluang untuk pertumbuhan.

Kelebihan Alfred

Di Alfred University , anda tidak akan menghabiskan masa anda di belakang meja. Kurikulum kami direka bentuk di sekitar pembelajaran pengalaman, yang bermaksud anda akan mempunyai banyak pembelajaran secara bersamaan. Bergantung pada utama anda, anda akan mencari peluang untuk berada di lapangan, studio, makmal, bilik darjah, atau terlibat dalam senario simulasi yang memberikan anda kelebihan daya saing apabila anda memasuki tenaga kerja atau pergi ke sekolah menengah. Anda akan mempelajari konsep dan kemudian menerapkannya secara aktif melalui projek, perjalanan lapangan, lawatan tapak, latihan, dan interaksi dengan profesional di lapangan.

Komuniti Menjaga

Fakulti dan kakitangan kami dihormati bukan sahaja untuk pengetahuan dan kemahiran mereka tetapi juga kerana mereka peduli dengan anda sebagai individu. Mereka bertindak sebagai mentor yang benar, menawarkan perhatian peribadi melalui saiz kelas kecil, nisbah fakulti pelajar 13: 1, dan bekerja rapat dengan anda sebagai penasihat. Mereka meluangkan masa untuk mengalu-alukan anda ke komuniti AU, melihat anda berkembang sebagai pemimpin dan sarjana, dan membantu anda berhubung dengan alumni dan pakar lain.

Pengalaman Global

Dunia benar-benar adalah tempat yang kecil, dan di Alfred University kita menghargai kepelbagaian. Pelajar kami membawa pengalaman kaya yang merangkumi benua, negara dan negeri. Kami menghargai kepelbagaian kerana ia bukan sahaja membantu anda untuk lebih memahami dunia, ia membantu anda memahami diri anda dan bagaimana anda sesuai dengan masyarakat global. Terlibat dalam banyak program multikultural dan antarabangsa di kampus, dan anda akan melihat betapa mudahnya untuk berteman dari seluruh dunia.

Misi kita

Visi

Alfred University akan menjadi pemimpin inovatif dalam penyampaian kecemerlangan akademik dan nilai pendidikan yang berterusan, menyediakan semua pelajar untuk berjaya dalam pengajian mereka dan sepanjang hayat.

Misi

Misi Alfred University adalah untuk memberi nilai yang sangat baik dan berkekalan melalui pengaturcaraan akademik dan kokurikulum yang kedua-duanya secara inteleknya mencabar dan praktikal. Kami beragam budaya dan berpusatkan pelajar dan bertujuan untuk memberi perkhidmatan kepada penduduk pelajar yang sentiasa berubah. Kami mencari pelajar dengan aspirasi dan dedikasi untuk melakukannya dengan baik untuk diri mereka sendiri dan bagi komuniti yang lebih besar. Oleh itu, kami menyediakan pelajar-pelajar kami dengan pengetahuan, kemahiran, dan tabiat kehidupan yang membolehkan mereka berjaya dan menjalani kehidupan peribadi dan perkhidmatan yang berterusan kepada orang lain. Hasil ini dicapai melalui komitmen, oleh seluruh masyarakat Alfred University , untuk mengajar dan menyelidik, mengejar kepakaran saintifik dan teknikal, kreativiti seni, dan pembelajaran humanistik.

Nilai

Di Alfred University , kami menghargai:

 • Persekitaran pembelajaran yang menggalakkan pertukaran terbuka idea, pemikiran kritikal, kesedaran global, celik teknologi, kejujuran intelektual, dan penglibatan masyarakat;

 • Persekitaran kerja yang mempromosikan komunikasi terbuka, pengiktirafan pencapaian, dan perkembangan potensi diri;

 • Penyelidikan dan biasiswa yang memajukan sempadan pengetahuan, menyumbang kepada pengajaran siswazah dan sarjana muda, dan menunjukkan kreativiti dalam semua bidang usaha;

 • Kepelbagaian dalam orang dan budaya, idea dan biasiswa;

 • Kampus yang selamat, menarik, dan menggalakkan kesihatan dan kesejahteraan;

 • Masyarakat penyayang yang menghormati setiap individu, menimbulkan rasa ingin tahu dan pertumbuhan intelektual, mempromosikan dan model kewarganegaraan yang baik, dan menggalakkan kepimpinan yang tercerahkan.

Apa yang dikatakan Ahli Pakar

Melangkaui risalah-risalah yang mengkilap dan baca apa yang dikatakan para pakar di luar. Anda akan mendapati bahawa pakar-pakar bersetuju: Alfred University adalah tempat yang bagus untuk anda!

Tinjauan Kolej Terbaik menduduki Alfred University dalam "Top 50 Best Small Colleges 2017-2018," dengan kata "... dengan graduan yang ditinjau pada kadar hasil kerjaya 98% yang luar biasa, tidaklah sukar untuk melihat mengapa Alfred adalah sebuah sekolah kecil yang terkemuka."

AU menjaringkan setaraf dengan atau lebih baik daripada NYU, SUNY ESF, Negeri NC, State Buff, SUNY Geneseo, Auburn, Loyola, dan Saint John Fisher dalam penilaian nilai tambah "Brookings Institution" sekitar 4,000 sekolah di seluruh negara.

Program ijazah Sarjana Seni Halus Alfred University dalam seni keramik (# 1) dan kaca / arca (# 9) sekali lagi menduduki senarai ranking kebangsaan kurikulum yang sama, menurut US News

Forbes dan Kajian Princeton termasuk Alfred University dalam senarai sekolah-sekolah besar di negara ini.

Alfred disenaraikan di atas oleh Niche 2018 Best Colleges dalam kategori seperti "Best Small Colleges in America," "Top Universities Private in America", dan "Best Colleges in America."

Nilai Kolej diberi penarafan Alfred University # 16 dalam "Program 50 Musim Pra Sekolah Terbaik" untuk 2018, antara yang seperti Yale, UCLA, Georgetown, dan Virginia Tech, berdasarkan kualiti, kemampuan, dan potensi program musim panas kami menyediakan orang muda.

English Language Requirements

Sahkan penguasaan bahasa Inggeris anda dengan Ujian Bahasa Inggeris Duolingo! DET ialah ujian Bahasa Inggeris dalam talian yang mudah, pantas dan berpatutan yang diterima oleh lebih 4,000 universiti (seperti ini) di seluruh dunia.

Lokasi

 • Alfred

  Saxon Drive,1, 14802, Alfred

Soalan