Keystone logo
Asian Institute of Hospitality Management (AIHM) BBA dalam Pengurusan Perhotelan Global
Asian Institute of Hospitality Management (AIHM)

BBA dalam Pengurusan Perhotelan Global

3 Years

Inggeris

Sepenuh masa

Request application deadline

Apr 2024

USD 42,925 *

Di kampus

* jumlah perbelanjaan akademik wajib untuk 122 kredit

pengenalan

Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan dalam Pengurusan Hospitaliti Global daripada AIHM menggabungkan pendidikan Switzerland yang teladan dengan pemikiran global dan pandangan antarabangsa untuk menyediakan anda untuk kerjaya yang berkembang maju dalam bidang hospitaliti, pelancongan antarabangsa dan usaha keusahawanan yang berkaitan. Diasaskan oleh Minor Hotels dan dalam persatuan akademik dengan Les Roches, AIHM menghimpunkan dua nama besar untuk satu pendidikan terkemuka dalam pengurusan hospitaliti global.

Program ini bertujuan untuk menyediakan pelajar untuk pelbagai pengurusan global dan kerjaya operasi dalam sektor pelancongan dan hospitaliti antarabangsa dan untuk menyediakan mereka dengan alat untuk memulakan usaha keusahawanan mereka. Membina kemahiran dan pengetahuan operasi, program ini mengembangkan lagi teori pengurusan dan kecekapan menggunakan pelbagai proses pengajaran dan pembelajaran.

  • Pelajar yang mengikuti kurikulum Les Roches mempunyai kadar pekerjaan 94% selepas tamat pengajian.
  • Rangkaian luas Hotel Minor menyediakan akses kepada lebih 35,000 profesional dan usahawan dalam industri perhotelan dan pelancongan.
  • Terima pengalaman hospitaliti dunia sebenar daripada beberapa jenama hospitaliti yang paling terkenal di dunia.
  • Belajar daripada fakulti antarabangsa yang diluluskan oleh Les Roches, dengan pengalaman pengurusan hospitaliti selama beberapa dekad.

Pelajar Ideal

Kemasukan

Kurikulum

Hasil Program

Peluang kerjaya

Mengenai Sekolah

Soalan