Keystone logo
Australian Institute of Business

Australian Institute of Business

Australian Institute of Business

pengenalan

Kami telah membuat sejarah.

Dengan 30 tahun sejarah, kami adalah salah satu institusi pendidikan swasta yang ditubuhkan di Australia.

Kami pembekal swasta pertama yang diiktiraf untuk memberi suite penuh darjah perniagaan, termasuk darjah penyelidikan berprestij sebagai Master of Management, Doktor Pentadbiran Perniagaan (DBA) dan Doktor Falsafah (PhD).

Kami fleksibel.

Sama ada anda mahu untuk mempercepatkan ijazah anda, mengambil masa anda lebih beberapa tahun, memilih pengkhususan atau campuran dan perlawanan subjek anda, pilihan adalah milik anda.

Anda boleh belajar ijazah perniagaan dengan kami di mana sahaja, bila-bila masa, di samping pelajar dari seluruh dunia.

Kami antarabangsa.

Kami mempunyai alumni dari lebih 90 buah negara di seluruh dunia, dan kelayakan kami diiktiraf di peringkat antarabangsa.

Kami sepenuhnya bertauliah.

Kursus kami diiktiraf oleh Pendidikan Kualiti dan Standard Agency Tertiary (TEQSA) dalam Kerangka Kelayakan Australia (AQF) dan juga diiktiraf oleh beberapa antarabangsa jabatan-jabatan kerajaan, agensi dan pendaftaran. Oleh itu, apabila anda akan untuk kerja seterusnya atau urusan perniagaan, merancang untuk berpindah ke luar negara atau mencari untuk mendaftar dalam kelayakan anda yang seterusnya - anda boleh yakin bahawa darjah kami adalah sepenuhnya bertauliah dan diiktiraf di peringkat antarabangsa.

darjah kami adalah praktikal.

Perniagaan bukan sekadar teori. Tidak darjah kami.

Kita begitu percaya dalam kuasa pembelajaran praktikal, yang pendekatan ini telah tertanam di seluruh kursus yang kami tawarkan.

pendekatan pembelajaran praktikal kami adalah berkesan untuk membangunkan pemimpin perniagaan kerana ia memberi kesan kepada prestasi sebenar pengurus bekerja dengan masalah sebenar dalam organisasi untuk menghasilkan penyelesaian sebenar bagi organisasi mereka.

Visi

Untuk menjadi peneraju global dalam pendidikan perniagaan yang praktikal dan penyelidikan.

Kenyataan Misi

Untuk menyampaikan pengalaman hidup berubah.

Nilai

Kami percaya dalam menegakkan integriti pendidikan

Kita tahu bahawa status kami adalah satu keistimewaan dan bukan hak. Kami sentiasa jujur, beretika dan dipandu oleh prinsip-prinsip moral yang kukuh.

Kami percaya bahawa pelajar yang terdahulu

Yang penting, kita wujud untuk mengubah kehidupan pelajar kita.

Kita menghargai pemikiran strategik

Kami tidak berminat dengan kejayaan yang cepat. Kami berada di dalamnya untuk jangka masa panjang. Kami tidak akan berkompromi dengan wawasan kami untuk kejayaan jangka pendek.

Kami menghargai inovasi

Kami adalah institusi pertumbuhan tinggi yang sentiasa melakukan perkara yang berbeza. Kita menghargai daripada pemikiran persegi, idea-idea inovatif, dan pendekatan kreatif baru yang mempunyai potensi untuk mengubah dunia.

Kami percaya dalam pemilikan dan kebertanggungjawaban

Dalam usaha untuk mencapai matlamat organisasi, kita masing-masing mempunyai peranan untuk bermain. Kita bertanggungjawab untuk menyampaikan kepada jangkaan peranan kita dan mesti memegang bertanggungjawab antara satu sama lain dengan ini.

Kita menghargai hasil

Walaupun kami menghargai usaha, kita tidak berfikir bahawa 'cuba' mencukupi. Kita menghargai pencapaian sebenar keputusan.

Kami percaya dalam membina hubungan sepanjang hayat

Kita tahu bahawa hubungan jangka panjang dengan semua pihak berkepentingan adalah kunci kepada kejayaan berterusan jangka panjang AIB ini.

Kita menghargai semangat berpasukan

Mengubah kehidupan pelajar di seluruh dunia hanya boleh dicapai dengan usaha pasukan yang besar.

Kami percaya dalam keseronokan dan pengiktirafan

Kita di dalam perjalanan yang panjang bersama-sama. Kita mesti sentiasa meraikan kemenangan kecil di sepanjang jalan, dan yang lebih penting menikmati perjalanan.

Syarat kemasukan ke program

Tunjukkan komitmen dan kesediaan anda untuk berjaya dalam sekolah perniagaan dengan mengambil peperiksaan GMAT – peperiksaan yang paling banyak digunakan untuk kemasukan yang mengukur kemahiran pemikiran kritis dan penaakulan anda.

Muat turun kuiz mini GMAT untuk mendapatkan rasa soalan yang akan anda temui dalam peperiksaan.

Lokasi

  • Adelaide

    27 Currie Street Adelaide South Australia, 5000, , Adelaide

Program

    Institusi juga menawarkan:

    Soalan