Keystone logo
Agnes Scott College

Agnes Scott College

Agnes Scott College

pengenalan

Sejak tahun 1889, Agnes Scott College telah memberi peluang kepada pelajar untuk memenuhi potensi mereka melalui pendidikan seni liberal yang inovatif. Kami percaya pada persoalan besar, perspektif global, dan perubahan yang mendahului. Ini adalah komuniti di mana pemimpi, penasaran intelektual, dan penglibatan sosial memenuhi potensi mereka.

Ketahui mengapa Agnes Scott adalah salah satu kolej seni liberal terkemuka di negara ini. Ini adalah kediaman bagi mereka yang berpendapat bahawa kolej harus berubah. Matlamat kami adalah untuk membuka pintu untuk pelajar berbakat dan membantu mereka berkembang sebagai individu, sarjana, profesional dan warganegara dunia.

Inovasi Akademik

Pengalaman sarjana kami ditentukan oleh SUMMIT, pendekatan kami untuk mencipta semula pendidikan seni liberal. Setiap pelajar melengkapkan kurikulum teras yang difokuskan pada pembelajaran global, pengembangan kepemimpinan, kejayaan profesional dan literasi digital, yang dibimbing oleh Lembaga Penasihat mereka sendiri. Penawaran akademik kami merangkumi program dalam pra-undang-undang dan pra-perubatan dan program dua darjah dalam sains komputer, kejuruteraan dan kejururawatan.

Jumlah program siswazah dan pascasiswazah kami yang semakin meningkat adalah antara disiplin, mutakhir, dan dirancang untuk kejayaan profesional dan akademik. Pelajar lulusan Agnes Scott dan pasca-bacc didorong oleh rasa ingin tahu dan tujuan dan disokong oleh fakulti pemenang anugerah kolej.

English Language Requirements

Sahkan penguasaan bahasa Inggeris anda dengan Ujian Bahasa Inggeris Duolingo! DET ialah ujian Bahasa Inggeris dalam talian yang mudah, pantas dan berpatutan yang diterima oleh lebih 4,000 universiti (seperti ini) di seluruh dunia.

Lokasi

  • Decatur

    East College Avenue,141, 30030, Decatur

    Soalan