Keystone logo
Abilene Christian University College of Arts and Sciences

Abilene Christian University College of Arts and Sciences

Abilene Christian University College of Arts and Sciences

pengenalan

Abilene Christian University (ACU) adalah komuniti yang berpusat pada Kristus yang bersemangat, inovatif, yang melibatkan pelajar dalam pertumbuhan rohani dan intelektual yang sahih, melengkapkan mereka untuk membuat perbezaan nyata di dunia.

Abilene Christian University College of Arts and Sciences melibatkan pelajar dengan idea terbaik manusia untuk mewujudkan pemahaman, menerapkan pandangan, dan melayani dunia sebagai pemikir Kristian dan penyelesai masalah.

The College of Arts and Sciences berusaha untuk mendidik para pelajar perkhidmatan dan kepimpinan Kristian di seluruh dunia melalui program pengajian dan pengalaman pembelajaran lain yang menggabungkan pendidikan seni liberal dengan pendidikan profesional dan kerjaya. Kolej ini menawarkan pelbagai program dalam bidang seni, kemanusiaan, sains sosial, sains tingkah laku, sains semula jadi, matematik, dan program profesional dan pra-profesional. Banyak kursus perguruan dirancang untuk memberikan pendidikan seni liberal yang unik dari perspektif Kristian kepada pelajar dari semua jurusan di seluruh universiti.

English Language Requirements

Sahkan penguasaan bahasa Inggeris anda dengan Ujian Bahasa Inggeris Duolingo! DET ialah ujian Bahasa Inggeris dalam talian yang mudah, pantas dan berpatutan yang diterima oleh lebih 4,000 universiti (seperti ini) di seluruh dunia.

Lokasi

  • Abilene

    Campus Court,1600, 79601, Abilene

    Soalan