Keystone logo
Academy of Music & Sound Online

Academy of Music & Sound Online

Academy of Music & Sound Online

pengenalan

67273_guitar-756326_640.jpg

Tentang

AMS dalam talian adalah perintis kelayakan muzik HE formal yang disampaikan sepenuhnya dalam talian. Ini bermakna anda boleh memohon untuk belajar dengan kami tanpa had lokasi geografi yang menghalang anda, walaupun operasi dijalankan dari UK.

 • Anda mungkin berfikir bahawa pengalaman pembelajaran anda mungkin terjejas akibat tidak menghadiri kolej tradisional, tetapi ini jauh dari kes itu.
 • Semua pelajar yang belajar dengan AMS Online menikmati pengajaran bersemuka melalui panggilan video.
 • Ini adalah susunan satu lawan satu.
 • Tutor, mentor atau penyelia anda benar-benar memberi tumpuan sepenuhnya kepada anda untuk masa hubungan anda setiap minggu.
 • Tambah pada itu fleksibiliti untuk dapat belajar apabila anda mahu, dan di mana anda mahu dan anda mempunyai platform yang benar-benar fleksibel dan boleh diurus agar anda dapat memanfaatkan sepenuhnya Ijazah Asasi anda, tambah nilai BA (Kepujian) atau kursus MMus .
 • Disahkan sepenuhnya oleh University of West London .
67274_drums-2599508_640.jpg

Alumni AMS kini berjaya bekerja di UK dan industri muzik global, alumni terkenal termasuk:

Tristan Evans daripada Vamps

Tristan Evans - Drummer dalam Virgin EMI menandatangani band, The Vamps. Dia juga merupakan penerbit banyak lagu mereka. Mereka telah melancarkan label rekod mereka sendiri dan bermain di stadium di seluruh dunia.

Artis Terbaik Laurence Jones Blues

Laurence Jones – Penulis lagu, gitaris dan vokalis, memenangi Artis Terbaik Blues Muda pada 2014, 2015 dan 2016. Dia telah menyokong Van Morrison, James Bay, Jools Holland dan Buddy Guy.

Josh Kumra

Josh Kumra – Ditandatangani dengan Sony RCA, dia bersama menulis single nombor 1, 'Don't Go' bersama Wretch 32. Akan melancarkan albumnya, bekerjasama dengan orang seperti Naughty Boy dan Emeli Sandé.

Eddy Thrower bergendang untuk Lower than Atlantic

Eddy Thrower – Drummer di Lower Than Atlantis, menjual 6 lawatan UK serta mempunyai 2 album Top 40. Mereka mempunyai muzik yang ditampilkan dalam permainan seperti Tony Hawk dan Guitar Hero.

Akreditasi

Akreditasi EFMD EquisAkreditasi AMBAAkreditasi AACSB

Lokasi

 • Edinburgh

  1 Grassmarket Edinburgh EH1 2HY, , Edinburgh

  • Exeter

   8 Coombe Street, Exeter, Devon EX1 1DB, , Exeter

   • Gateshead

    191 High St Gateshead NE8 1AS, , Gateshead

    • Glasgow

     22 Jamaica Street, Glasgow G1 4QD, , Glasgow

     Soalan