Keystone logo
愛知工科大学

愛知工科大学

愛知工科大学

pengenalan

愛知工科大学mempunyai kekuatan ("motivasi" dan "motivasi") yang diperlukan untuk mencapai matlamat pendidikan "kemerdekaan dan merealisasikan impian" melalui pembelajaran kolaboratif di mana orang saling berhadapan untuk perbincangan, pertukaran, dan saling memahami, dan belajar sambil mengajar antara satu sama lain. Kami menerima sebilangan besar orang yang mempunyai motivasi untuk mengembangkan diri dan kemampuan akademik asas (kemampuan penerokaan matematik, kemampuan membaca, kemampuan berfikir secara saintifik) dengan memperoleh "kemanusiaan" dan "kemampuan").

Kuasa penerokaan matematik:
Pelajar dikehendaki mengambil dan memperoleh sekumpulan mata pelajaran matematik di sekolah menengah dengan kemampuan untuk mengetahui ciri-ciri masalah, menggunakan pengetahuan matematik dan kemampuan logik yang relevan, dan menyelesaikan masalah.

Keupayaan membaca:
Pelajar dikehendaki mengambil dan memperoleh Bahasa Jepun dan Bahasa Inggeris di sekolah menengah dengan kemampuan untuk memahami, menggunakan, dan merenungkan buku teks Bahasa Jepun atau Bahasa Inggeris.

Pemikiran saintifik:
Pelajar dikehendaki mengambil atau memperoleh kimia atau fizik di sekolah menengah dengan kemampuan untuk menggunakan pengetahuan saintifik, menjelaskan masalah, dan membuat kesimpulan berdasarkan bukti.

Lokasi

  • Gamagori

    愛知県蒲郡市西迫町馬乗50-2, 443-0047, Gamagori

    Soalan