Keystone logo

6 Sarjana Muda Program dalam Toksikologi 2024

Penapis

Penapis

 • Sarjana Muda
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Sains Semula Jadi
 • Kimia
 • Toksikologi
Bidang pengajian
 • Sains Semula Jadi (6)
 • Kembali ke kategori utama
Lokasi
Cari lebih banyak lokasi
Jenis darjah
Tempoh
Kepantasan belajar
Bahasa
Bahasa
Format kajian

  Sarjana Muda Program dalam Toksikologi

  ijazah sarjana muda adalah ijazah sarjana muda yang mengambil empat hingga lima tahun, secara amnya, untuk melengkapkan. Sebagai ijazah peringkat tertinggi, ia memberi tumpuan kepada teori dan amalan dalam bidang utama pengajian. Matlamat program ijazah sarjana muda yang paling adalah untuk menyediakan pelajar dengan asas asas profesional dalam bidang ini.

  Apakah yang dimaksudkan dengan Ijazah Sarjana Muda Toksikologi? Ia adalah ijazah sarjana muda di mana program utama kajian ini direka untuk menyediakan pelajar dengan pengetahuan yang diperlukan untuk mengesan bahan-bahan berbahaya dalam makanan, minuman, dan juga tubuh manusia. Toksikologi melibatkan kajian kedua-dua kimia dan biologi, dan program termasuk mata pelajaran di samping kursus-kursus tertentu dalam bidang sains yang unik mengkaji bahan-bahan berbahaya atau toksik. Program ini cenderung untuk memasukkan kedua-dua teori dan pengetahuan praktikal teknologi makmal yang diperlukan untuk melaksanakan secara profesional.

  Manfaat mengikuti ijazah ini adalah agak mudah.Sebagai program khusus yang menangani keperluan bidang kerjaya, ia direka untuk mempersiapkan pelajar untuk bidang itu daripada ijazah yang lebih umum sama ada kimia atau biologi mungkin akan lakukan.

  Kos untuk program ijazah dalam bidang toksikologi berbeza-beza agak sedikit dari universiti ke universiti, tetapi secara umum mereka adalah setanding dengan program-program lain di sekolah. Untuk maklumat lebih lanjut mengenai kos untuk universiti tertentu, hubungi mereka secara langsung.

  Calon-calon yang Sarjana Muda lengkap dalam Toksikologi darjah biasanya mendapati diri mereka cukup bersedia untuk kerja-kerja dalam persekitaran makmal. Walaupun pengetahuan yang diperolehi dalam program ini secara khusus menjurus ke arah mencari bahan-bahan berbahaya, ia juga cenderung untuk memindahkan kepada kedudukan peringkat kemasukan makmal lain juga. Mereka yang memilih untuk bekerja di firma-firma khusus untuk khusus mereka lakukan biasanya melihat pergerakan menaik yang lebih baik, walaupun.

  program Toksikologi dibahagikan kepada mereka yang mempunyai keperluan makmal yang kuat dan mereka yang tidak.Untuk mencari program dalam talian yang terbaik, mencari untuk sekolah-sekolah yang tidak memerlukan komitmen yang tinggi dalam makmal kelas-mereka lebih cenderung untuk menawarkan keseluruhan program mereka dalam talian. Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang di plumbum.