Keystone logo

31 Sarjana Muda Program dalam Strategi 2024

Penapis

Penapis

 • Sarjana Muda
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Pengajian Perniagaan
 • Strategi
Bidang pengajian
 • Pengajian Perniagaan (31)
 • Kembali ke kategori utama
Lokasi
Cari lebih banyak lokasi
Jenis darjah
Tempoh
Kepantasan belajar
Bahasa
Bahasa
Format kajian

  Sarjana Muda Program dalam Strategi

  Ijazah sarjana muda mewakili kira-kira empat tahun pengajian fokus. Program sarjana muda termasuk kajian mata pelajaran umum seperti matematik dan sains asas. Kursus-kursus lain memberi tumpuan lebih langsung pada mata pelajaran yang berkaitan dengan utama yang tertentu. Ijazah sarjana muda sering prasyarat untuk peluang pekerjaan dan juga diperlukan untuk kemasukan ke ijazah lanjutan.

  Apakah yang dimaksudkan dengan Ijazah Sarjana dalam Strategi? Kawasan kajian boleh membawa secara semula jadi ke dalam program siswazah seperti perancangan strategik atau komunikasi strategik. Beberapa institusi pendidikan menawarkan bidang pengkhususan dalam program ini. Topik termasuk psikologi komunikasi, statistik, etika komunikasi, strategi perhubungan awam, pengurusan pangkalan data, dan pengiklanan kreatif. Ia bukan sesuatu yang luar biasa bagi program mengasah dalam pada komunikasi, perhubungan awam, dan kaedah pengiklanan. Penggunaan Internet dan media sosial juga boleh menjadi fokus penting kajian.

  Terdapat beberapa kelebihan penting kepada pelajar dalam program ini. Mereka boleh mengharapkan akses kepada tenaga pengajar yang berkelayakan dan profesional yang sedang menikmati kejayaan dalam pelbagai industri. Pelajar dalam program ini mungkin mempunyai peluang untuk mengambil bahagian dalam latihan yang memberikan mereka banyak tangan-pada pengalaman.

  Kos tuisyen dan yuran boleh berbeza-beza banyak antara sekolah dan terutamanya merentasi sempadan negara. Bakal pelajar perlu menghubungi institusi pendidikan pilihan mereka untuk maklumat khusus mengenai kos ini.

  Graduan boleh melihat ke hadapan untuk masuk ke dalam dunia profesional kemahiran mereka yang baru diambil alih dan pengetahuan adalah permintaan yang besar. Perniagaan berurusan dengan perhubungan awam dan pengiklanan adalah sangat lapar untuk graduan yang berkelayakan. Kerja boleh didapati dengan pertubuhan-pertubuhan bukan keuntungan, syarikat-syarikat besar dan syarikat borong dan pembuatan.Tajuk pekerjaan termasuk pakar pemasaran interaktif, penyelaras akaun, wakil jualan, pengiklanan ejen jualan, dan penganalisis penyelidikan pasaran.

  Jika anda sudah bersedia untuk memulakan kerjaya dalam industri strategi, mengambil masa untuk mengkaji semula pilihan dalam senarai program. Gunakan borang utama untuk mendapatkan maklumat lanjut. Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang yang memimpin.