Keystone logo

16 Sarjana Muda Program dalam Seni Arca 2024

Penapis

Penapis

 • Sarjana Muda
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Pengajian Seni
 • Seni Kreatif
 • Seni Arca
Bidang pengajian
 • Pengajian Seni (16)
 • Kembali ke kategori utama
Lokasi
Cari lebih banyak lokasi
Jenis darjah
Tempoh
Kepantasan belajar
Bahasa
Bahasa
Format kajian

  Sarjana Muda Program dalam Seni Arca

  Ijazah Sarjana Muda 's adalah ijazah sarjana muda bahawa pelajar mendapat berikutan dengan sempurnanya program daripada tiga kepada lima tahun kolej atau program universiti. Selepas tamat pengajian, pelajar bersedia untuk memulakan kerjaya dalam bidang tumpuan mereka, atau untuk mendapatkan pendidikan yang lebih tinggi dalam program ijazah.

  &nbsp

  Apakah yang dimaksudkan dengan Ijazah Sarjana Muda Arca? Fokus program pakar dalam menyediakan pelajar untuk menjadi artis yang berjaya, khususnya sebagai pengukir. Kebanyakan program memerlukan pelajar untuk mengambil kelas yang akan mendedahkan mereka kepada patung medium yang paling biasa, termasuk logam dan kayu. Pelajar sering juga mendapat peluang untuk mencuba tangan mereka pada patung tuangan. Akibatnya, kurikulum adalah cukup luas untuk memastikan pelajar memperoleh kemahiran teknikal di beberapa kawasan, namun masih lagi mampu untuk memberi tumpuan kepada medium tertentu.

  &nbsp

  Ijazah ini sangat menarik kerana ia meningkatkan pelajar 'kreativiti dan kebolehan artistik teknikal.Ini adalah komponen utama yang artis mesti membawa kepada apa-apa bentuk seni untuk berjaya.

  &nbsp

  Program-program ini cenderung untuk berubah-ubah dalam kos dari sekolah ke sekolah, sebahagian besarnya berdasarkan kepada saiz dan lokasi sekolah 's. Data lebih khusus mengenai yuran pengajian dan pendaftaran boleh didapati melalui setiap program kemasukan pejabat 's.

  &nbsp

  Sarjana Muda dalam Arca adalah ijazah yang agak serba boleh. Siswazah dari program-program ini mempunyai semua alat-alat yang mereka perlukan untuk menceburi bidang kerjaya sebagai pengukir profesional. Walau bagaimanapun, kemahiran yang sama boleh digunakan dalam pelbagai cara lain, termasuk membuat model seni bina dan reka bentuk dalaman. Setiap tahun, beberapa graduan juga pergi untuk mengisi kasut guru dan profesor mereka, membina kerjaya sebagai pengajar arca.

  &nbsp

  Arca adalah jalan yang sangat menguntungkan kajian, dan ramai pelajar sedang mencari untuk mendaftar dalam program-program di seluruh dunia setiap hari.Jika anda berminat untuk mencari program, masa untuk memulakan carian anda kini. Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang yang memimpin.