Keystone logo

157 Sarjana Muda Program dalam Sains Data 2024

Penapis

Penapis

  • Sarjana Muda
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Pengajian Teknologi
  • Sains Data
Bidang pengajian
  • Pengajian Teknologi (157)
  • Kembali ke kategori utama
Lokasi
Cari lebih banyak lokasi
Jenis darjah
Tempoh
Kepantasan belajar
Bahasa
Bahasa
Format kajian

Sarjana Muda Program dalam Sains Data

A sarjana muda adalah program ijazah empat tahun yang ditawarkan oleh kolej dan universiti di seluruh dunia. Pelajar yang memilih untuk mendapatkan ijazah sarjana muda mungkin mendapati diri mereka pada laluan untuk kerjaya yang memuaskan dengan gaji yang lebih baik dan peluang profesional yang lebih besar.

Apakah yang dimaksudkan dengan Ijazah Sarjana Muda Sains Data? program ijazah ini menyediakan pelajar untuk bekerja dalam pelbagai bidang, sains data diperlukan di seluruh dunia untuk membantu membuat aliran ilmu dan maklumat lebih mudah untuk belajar daripada, akses dan penggunaan. Ulama mengambil kelas dalam komputer dan pengaturcaraan matematik, analisis data, sistem pangkalan data, kejuruteraan perisian, komunikasi digital, dan kecerdasan buatan untuk membantu mereka membina kemahiran dan pengetahuan supaya mereka dapat mencari kerjaya yang berkelayakan selepas tamat pengajian.

Memperoleh Sarjana Muda Sains Data boleh memberi manfaat kepada pelajar kerana ia menyediakan kebiasaan IT asas, analisis data, dan penciptaan rangkaian dan keselamatan peserta program perlukan, di samping memberi mereka peluang untuk menggunakan pengetahuan mereka di bawah bimbingan mentor yang berpengalaman dan guru.

Kos untuk meneruskan ijazah sarjana muda dalam bidang sains data mungkin berbeza bagi setiap pelajar, kerana kos akhir boleh bergantung kepada pelbagai faktor. Mereka yang berminat untuk memperoleh ijazah ini perlu menghubungi sekolah bakal mereka dan meminta kadar tuisyen semasa dan maklumat kewangan lain yang berkaitan.

Ulama yang mendapat Ijazah Sarjana Muda dalam Sains Data sering lulus berkemahiran tinggi dalam bidang teknologi maklumat, persekitaran pangkalan data, pembangunan web, dan penulisan teknikal. Bagi graduan, kemahiran ini boleh diterjemahkan kepada kerjaya sebagai seorang saintis data.saintis data bertanggungjawab untuk mengambil fakta-fakta, statistik, dan nombor dan menjadikan mereka maklumat yang berharga dan boleh difahami bagi perniagaan untuk membantu pengaruh cara syarikat dijalankan atau bagaimana mereka mendekati pelanggan. saintis data yang diperlukan dalam hampir setiap jalan di dunia perindustrian, dari analisis sukan dan politik kepada media sosial.

Kerana banyak sekolah menawarkan kelas dalam talian atau sambilan, pelajar boleh mendapat ijazah mereka dalam cara yang mudah untuk mereka dan tidak mengganggu kehidupan sudah sibuk mereka. Jika anda ingin memulakan memperoleh ijazah sarjana muda anda hari ini, hanya mencari untuk program anda di bawah dan hubungi terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang di plumbum.