Keystone logo

9 Sarjana Muda Program dalam Risikan Perniagaan 2024

Penapis

Penapis

 • Sarjana Muda
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Pengajian Perniagaan
 • Perniagaan
 • Risikan Perniagaan
Bidang pengajian
 • Pengajian Perniagaan (9)
 • Kembali ke kategori utama
Lokasi
Cari lebih banyak lokasi
Jenis darjah
Tempoh
Kepantasan belajar
Bahasa
Bahasa
Format kajian

  Sarjana Muda Program dalam Risikan Perniagaan

  Pelajar yang berminat dalam bidang sains komputer, analisis dan sistem maklumat dalam perusahaan sering memilih untuk mengikuti Ijazah Sarjana Muda Business Intelligence. Program ijazah sarjana muda menyediakan peserta dengan pemahaman tentang reka bentuk dan pengurusan sistem pemprosesan maklumat dalam tetapan perniagaan.

  Apakah yang dimaksudkan dengan Ijazah Sarjana Muda Perisikan Perniagaan? Darjah kecerdasan perniagaan gabungan konsep sains komputer, pengurusan data dan kewangan. Pelajar dalam program ijazah membangunkan sistem pentadbiran yang kukuh dan rangkaian, pengaturcaraan pangkalan data dan kemahiran sambil belajar bagaimana kawasan-kawasan ini terpakai bagi tetapan perniagaan dan urus niaga kewangan. Peserta boleh memberi tumpuan kepada trek teknikal, memilih kejuruteraan yang mendalam, pembangunan perisian dan pengurusan pangkalan data kursus. Sebagai alternatif, pelajar yang berminat dalam lebih banyak bahagian perniagaan dari program ini boleh menumpukan perhatian kepada analisis perniagaan, reka bentuk dan kewangan tahap tinggi konsep.Semua graduan meninggalkan program ini dengan asas kelas perniagaan dan kerja projek teknikal yang sesuai untuk pengajian siswazah atau kerjaya dalam analisis.

  Pelajar yang mahukan pendidikan yang menyeluruh dalam teknologi dan manfaat perniagaan dari ijazah risikan perniagaan. Kelas-kelas yang menawarkan campuran kemahiran yang amat diperlukan dalam suasana korporat hari ini. Graduan Program berpengetahuan bukan sahaja tentang sains komputer dan sistem maklumat, tetapi juga dengan konsep industri kewangan dan bagaimana analisis boleh berguna dalam persekitaran perniagaan.

  Tempoh masa yang diperlukan untuk menyiapkan ijazah sarjana muda yang berbeza-beza berdasarkan keperluan program individu, dan tuisyen berbeza di seluruh institusi. Pelajar yang berminat perlu bertanya mengenai masa setiap institusi dan keperluan kewangan.

  Pemegang ijazah risikan perniagaan adalah permintaan yang tinggi di kebanyakan industri.Kemahiran mereka boleh digunakan dalam pentadbiran rangkaian dan reka bentuk sistem maklumat, pengurusan pangkalan data, dan analisis sistem. Organisasi juga memerlukan kepakaran graduan program 'di sisi perniagaan teknologi, mewujudkan permintaan bagi penganalisis perniagaan, profesional dokumentasi teknikal, perunding, pengurus projek dan petunjuk berteknologi. Pelajar-pelajar yang memberi tumpuan kepada analisis akan menemui pelbagai jawatan dalam bidang yang baru muncul penganalisis data besar.

  Bakal pelajar boleh mencari sebuah institusi dengan kursus risikan perniagaan dan fokus yang sesuai dengan kepentingan mereka dengan mencari pangkalan data yang luas dari sekolah. Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang yang memimpin.