Keystone logo

34 Sarjana Muda Program dalam Rangkaian 2024

Penapis

Penapis

  • Sarjana Muda
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Pengajian Teknologi
  • Teknologi Maklumat
  • Rangkaian
Bidang pengajian
  • Pengajian Teknologi (34)
  • Kembali ke kategori utama
Lokasi
Cari lebih banyak lokasi
Jenis darjah
Tempoh
Kepantasan belajar
Bahasa
Bahasa
Format kajian

Sarjana Muda Program dalam Rangkaian

Sarjana muda atau sarjana muda, ijazahnya adalah sijil tamat yang diperoleh apabila seorang pelajar menamatkan program akademik di kolej atau universiti. Lazimnya, ijazah ini sangat dihormati dan berfungsi sebagai batu loncatan untuk mendapatkan pekerjaan di lapangan atau mengikuti pendidikan lanjut.

Individu yang berminat untuk bagaimana teknologi menghubungkan orang di seluruh dunia mungkin tertanya-tanya, apakah Sarjana Muda dalam Rangkaian? Dalam program ini, pelajar dapat mempelajari keperluan kejuruteraan rangkaian, termasuk komunikasi, pelaksanaan, penyelenggaraan, keselamatan, protokol rangkaian wayarles dan mudah alih, dan banyak lagi. Ia biasanya bersifat multidisiplin, jadi pelajar juga boleh belajar sains komputer, matematik, dan kemahiran kejuruteraan perisian yang diperlukan untuk melengkapi kepakaran rangkaian mereka.

Dengan rangkaian dalam bujang, pelajar dapat memperoleh beberapa kemahiran utama termasuk pentadbiran pelayan, pengurusan data, dan pembangunan web. Kemahiran ini boleh menjadi penting untuk perniagaan baru, perniagaan yang semakin meningkat, dan industri yang ditubuhkan yang perlu untuk membaik pulih sistem ketinggalan zaman.

Harga melengkapkan Sarjana Muda dalam Rangkaian boleh berbeza-beza. Kerana populariti dan keperluan untuk ijazah ini, ia sering ditawarkan di pelbagai sekolah, dari universiti swasta yang berprestij ke sekolah komuter teknikal. Kos bergantung kepada jenis sekolah, bilangan unit, dan faktor lain.

Kerjaya dalam rangkaian kerap berlimpah. Graduan mungkin memilih menjadi pentadbir rangkaian, pemaju web, atau pakar keselamatan. Bidang ini unik kerana ia biasanya bukan hanya syarikat teknologi yang ingin menyewa pakar industri; banyak perniagaan dalam setiap industri memerlukan sambungan dalam talian, laman web, dan alat rangkaian. Perniagaan dan perniagaan yang berorientasikan yang berurusan dengan data sensitif mungkin memerlukan pentadbir dan infrastruktur rangkaian untuk melaksanakan dan menyelenggara sistem mereka.

Banyak lokasi di seluruh dunia menawarkan ijazah sarjana muda dalam rangkaian. Program dalam talian juga boleh merayu kepada pelajar dalam bidang ini dan mungkin memberikan pilihan yang lebih fleksibel. Cari program anda di bawah dan hubungi terus pejabat kemasukan sekolah pilihan anda dengan mengisi borang utama.