Keystone logo

Sarjana Muda Program dalam Perusahaan Bunga 2024

Penapis

Penapis

  • Sarjana Muda
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Sains Hayat
  • Hortikultur
Bidang pengajian
  • Sains Hayat (0)
  • Kembali ke kategori utama
Lokasi
Cari lebih banyak lokasi
Jenis darjah
Tempoh
Kepantasan belajar
Bahasa
Bahasa
Format kajian

Tiada program memenuhi kriteria carian anda. Sila perhalusi penapis anda.

Clear filters

Popular education type

Sarjana Muda Program dalam Perusahaan Bunga

Tahap sarjana muda pendidikan adalah tentang mendapat kefahaman asas mengenai bidang yang dipilih. Ijazah sarjana muda biasanya diperlukan sebagai pra-syarat sebelum ijazah sarjana boleh diteruskan. Setelah tamat program sarjana muda, para graduan boleh memilih untuk sama ada meneruskan pendidikan mereka atau memasuki alam pekerjaan.

Apakah yang dimaksudkan dengan Ijazah Sarjana Muda Seni Gubahan? Bidang tawaran Belajar bunga dengan pengendalian, penjagaan, perkiraan, dan perdagangan bunga. program Floristry biasanya menggabungkan unsur-unsur semua kawasan-kawasan ini, tetapi tidak semestinya pertumbuhan bunga. Walaupun program sarjana muda dalam Belajar bunga mungkin tahap yang agak rendah, ini adalah biasanya pendidikan sebanyak yang perlu untuk menjadi penjual bunga. Belajar Belajar bunga juga sangat kawasan tumpuan khusus kepakaran. Ramai pelajar akan memilih untuk belajar perniagaan bersama Belajar bunga supaya mereka boleh menjalankan kedai bunga mereka sendiri.

Faedah utama yang pelajar belajar Belajar bunga menikmati adalah bagaimana khusus bidang ini adalah, sebagai pelajar tidak akan dipaksa untuk mengambil kursus yang tidak perlu. Kemahiran bunga mengatur belajar akan membantu dalam mencari pekerjaan yang lebih dan lebih tinggi membayar di lapangan.

Seperti mana-mana program pendidikan tinggi yang lain, jumlah yang ia kos untuk mendapatkan Ijazah Sarjana Muda dalam Floristry berbeza dengan program tertentu yang anda pilih. Mendapat lebih banyak maklumat tentang sekolah, panjang pengajian, dan standard pendidikan yang lebih luas bagi negara ini akan mendedahkan apa yang perlu anda menjangka membayar di tuisyen dan yuran.

Tugas yang paling biasa yang anda boleh mencapai dengan Ijazah Sarjana Muda Seni Gubahan adalah kedai bunga. Walau bagaimanapun, terdapat pelbagai jenis kedai bunga. Sesetengah memilih untuk menjalankan kedai bunga mereka sendiri, manakala yang lain akan bekerjasama dengan sebuah kedai bunga yang sedia ada. Banyak kedai runcit atau jabatan kedai-kedai mempunyai jabatan Belajar bunga mereka sendiri, yang menggaji kedai bunga untuk naik gaji. Selain itu, ia adalah mungkin untuk bekerja dalam Belajar bunga borong.

Jika anda berminat untuk menjadi penjual bunga, memulakan pengajian anda. Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang di plumbum.