Keystone logo

149 Sarjana Muda Program dalam Persembahan Muzik 2024

Penapis

Penapis

  • Sarjana Muda
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Seni Persembahan
  • Muzik
  • Persembahan Muzik
Bidang pengajian
  • Seni Persembahan (149)
  • Kembali ke kategori utama
Lokasi
Cari lebih banyak lokasi
Jenis darjah
Tempoh
Kepantasan belajar
Bahasa
Bahasa
Format kajian

Sarjana Muda Program dalam Persembahan Muzik

Pelajar yang mempunyai telinga untuk muzik dan menikmati bermain alat untuk orang lain 'hiburan harus mempertimbangkan untuk mendapatkan Ijazah Sarjana Muda dalam Prestasi Muzik. Berusaha ke arah ijazah muzik yang unik ini membolehkan pelajar untuk menerokai kemungkinan dunia muzik dan menyediakan mereka dengan pendidikan yang lebih klasik.

&nbsp

Apakah yang dimaksudkan dengan Ijazah Sarjana Muda Prestasi Muzik? Ia adalah satu tahap menengah yang membolehkan pelajar untuk mengembangkan dan membangunkan pengetahuan mereka mengenai muzik. Pelajar yang mendaftar dalam ijazah prestasi muzik belajar tentang muzik 's masa lalu, masa kini dan masa depan di samping membina teknik persembahan mereka. Mereka juga akan dapat mengasah piawaian muzik mereka dan melihat muzik sebagai kuasa bersosial. Beberapa program menawarkan kepekatan dalam suara, papan kekunci atau kawasan penting.

&nbsp

Terdapat banyak sebab untuk mengejar ijazah dalam persembahan muzik. Program ini menanamkan cinta muzik dalam pelajar, yang menjadikan mereka lebih bersemangat pemuzik.Ia juga menyediakan asas yang muzik kepada pelajar untuk rujukan apabila mereka mula mengarang atau mengajar pelajar mereka sendiri.

&nbsp

Kos Sarjana Muda Prestasi Muzik sering berbeza antara universiti; Walau bagaimanapun, pelajar boleh menjangka program itu berlangsung kira-kira empat tahun. Sebelum mereka membuat keputusan mengenai program, pelajar hendaklah membiasakan diri dengan institusi 's tarikh uji bakat dan keperluan pintu masuk.

&nbsp

Ijazah dalam persembahan muzik membolehkan pelajar menjadi pemuzik profesional yang melaksanakan secara tetap. Walau bagaimanapun, jika pelajar mahu gaya hidup yang lebih aktif, mereka boleh mengajar di sekolah-sekolah awam dan swasta atau menubuhkan studio mereka sendiri. Mereka juga boleh menubuhkan pertubuhan muzik profesional mereka sendiri. Pelajar-pelajar yang ingin melanjutkan pelajaran di sekolah siswazah akan mendapati bahawa mereka yang lengkap untuk menangani cabaran itu.

&nbsp

Terdapat banyak institusi di seluruh dunia yang menawarkan Ijazah Sarjana Muda dalam Prestasi Muzik. Walau bagaimanapun, pelajar yang berminat harus bermula menyediakan muzik uji bakat mereka dengan baik terlebih dahulu. Kemasukan ke program persembahan muzik sering kompetitif. Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang yang memimpin.