Keystone logo

147 Sarjana Muda Program dalam Perniagaan Sukan 2024

Penapis

Penapis

 • Sarjana Muda
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Kajian Sukan dan Senaman
 • Perniagaan Sukan
Bidang pengajian
 • Kajian Sukan dan Senaman (147)
 • Kembali ke kategori utama
Lokasi
Cari lebih banyak lokasi
Jenis darjah
Tempoh
Kepantasan belajar
Bahasa
Bahasa
Format kajian

  Sarjana Muda Program dalam Perniagaan Sukan

  Kemahiran yang diperlukan untuk kerjaya yang biasanya fokus program sarjana muda peringkat. Atas sebab ini, ia biasanya ijazah pertama pelajar-pelajar kolej yang baru cuba untuk mendapatkan. Setelah tamat pengajian, pilihan anda adalah untuk memulakan kerjaya anda dengan segera atau masukkan program siswazah bagi memulakan kerjaya anda.

  Apakah yang dimaksudkan dengan Ijazah Sarjana Muda Sukan Perniagaan? Pelajar yang memilih untuk mengikuti ijazah ini akan belajar tentang sisi perniagaan industri sukan yang amat besar dan berjaya. Program jenis ini adalah dalam subkategori yang lebih kecil dalam pengajian perniagaan. Kursus merangkumi topik-topik seperti pengurusan pasukan, penilaian risiko, pemasaran, dan organisasi acara. Graduan perlu pengetahuan dan kemahiran yang berkaitan untuk bekerja dengan kedua-dua pasukan dan tempat-tempat sukan.

  Industri sukan adalah salah satu industri terbesar dan paling menguntungkan di dunia. Pelajar yang lulus dengan ijazah dalam sukan manfaat perniagaan dengan memasuki bidang ini.Plus, pelajar biasanya dapat mengelakkan banyak kelemahan yang memberi kesan atau kompetitif daripada program perniagaan tradisional dengan memasukkan subkategori.

  Berapa banyak kos untuk mendaftar dalam Ijazah Sarjana Muda dalam program Sukan Perniagaan? Ini bergantung kepada sekolah, program, dan negara anda memilih untuk belajar di. Melakukan penyelidikan sebelum mendaftarkan boleh membuat ia lebih mudah untuk mencari program yang sesuai dengan keperluan anda.

  Kerjaya yang disediakan untuk sukan graduan perniagaan kebanyakannya dibahagikan antara bekerja dengan satu pasukan dan bekerja dengan tempat sukan. Anda boleh menjadi seorang pengurus pemasaran, pengarah, atau penyelaras acara tidak kira di mana pilihan yang anda pilih. Selain itu, jika anda bekerja dengan satu pasukan, anda boleh mencari kerja sebagai perekrut atau ejen. Sebagai alternatif, ijazah anda dapat mencari anda bekerja dengan sebuah syarikat peralatan sukan atau pakaian.

  Pelajar yang berminat dengan sukan dan berminat dalam perniagaan mungkin mendapati program perniagaan sukan yang sangat menarik.Berusaha ke arah kerjaya yang anda suka dengan mengkaji apa yang anda suka. Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang utama.