Keystone logo

63 Sarjana Muda Program dalam Perniagaan Muzik 2024

Penapis

Penapis

  • Sarjana Muda
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Seni Persembahan
  • Muzik
  • Perniagaan Muzik
Bidang pengajian
  • Seni Persembahan (63)
  • Kembali ke kategori utama
Lokasi
Cari lebih banyak lokasi
Jenis darjah
Tempoh
Kepantasan belajar
Bahasa
Bahasa
Format kajian

Sarjana Muda Program dalam Perniagaan Muzik

Universiti di seluruh dunia menawarkan Sarjana Muda 's ijazah kepada pelajar yang berjaya menamatkan program sarjana muda. Panjang kajian jenis ini biasanya berlangsung selama empat tahun. A sarjana muda ijazah 's menandakan pencapaian akademik pelajar yang melanjutkan pelajaran ke peringkat yang lebih tinggi. Kedua-dua Ijazah Sarjana Muda Sastera dan Sarjana Muda Sains darjah yang ditawarkan bergantung kepada pelajar yang 's dipilih utama.

Apakah yang dimaksudkan dengan Ijazah Sarjana Muda Muzik Perniagaan? Sarjana Muda dalam Music perniagaan merangkumi banyak aspek industri muzik. Mereka yang mendaftar dalam kursus-kursus belajar pelbagai mata pelajaran yang berkaitan dengan muzik dan perniagaan seperti pemasaran, pengurusan, belanjawan, isu-isu undang-undang, dan media digital. Sejarah yang berkaitan dalam perniagaan muzik juga diajar. Mekanisme dalaman industri muzik dianalisis untuk memahami bagaimana ia beroperasi dalam dunia hari ini 's. Beberapa kawasan kepekatan termasuk rekod penciptaan label, pengurusan acara, pengurusan artis, dan penerbitan.

Memperoleh Ijazah Sarjana Muda Muzik Perniagaan menyediakan pelajar untuk kerjaya yang berjaya dengan melengkapkan mereka dengan pengetahuan dan kemahiran bagaimana untuk mengemudi industri muzik yang diperlukan.

Tuisyen sentiasa menjadi topik soalan ketika datang untuk mendaftar di universiti. Kos dan yuran berbeza kerana terdapat pelbagai institusi di seluruh dunia yang menawarkan Ijazah Sarjana Muda Muzik Perniagaan.

Siswazah dari program ini pergi untuk memegang jawatan-jawatan yang berjaya sebagai profesional industri muzik. Beberapa membangunkan label rekod mereka sendiri atau mendapatkan diupah untuk bekerja untuk yang sedia ada. Pengurusan artis adalah peluang kerjaya graduan banyak mengambil. Urusan artis melibatkan kenaikan pangkat, latihan, tempahan, dan secara keseluruhannya mewakili seorang artis muzik. Lain menjadi penerbit, pengedar, atau pemasar untuk band atau label rekod. Semua kerjaya perniagaan muzik memberikan graduan peluang untuk meletakkan kemahiran dan pengetahuan mereka untuk digunakan.

Jika anda seorang pelajar bakal yang berhasrat untuk mendapatkan Ijazah Sarjana Muda di Muzik perniagaan, ia 's bijak untuk melakukan pencarian lebih fokus. Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan sekolah pilihan anda dengan mengisi borang yang memimpin.