Keystone logo

4 Sarjana Muda Program dalam Perniagaan Keluarga 2024

Penapis

Penapis

 • Sarjana Muda
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Pengajian Perniagaan
 • Perniagaan Keluarga
Bidang pengajian
 • Pengajian Perniagaan (4)
  • Kembali ke kategori utama
  Lokasi
  Cari lebih banyak lokasi
  Jenis darjah
  Tempoh
  Kepantasan belajar
  Bahasa
  Bahasa
  Format kajian

  Sarjana Muda Program dalam Perniagaan Keluarga

  Ijazah Sarjana Muda adalah ijazah sarjana muda biasanya siap dalam tempoh tiga hingga lima tahun. Selepas mencapai ijazah sarjana muda, ijazah yang mungkin bersedia untuk memasuki bidang kerjaya. Siap kerja kursus sarjana muda sering keperluan untuk kemajuan profesional dalam kerjaya semasa juga. Sesetengah pelajar boleh memilih untuk mencapai matlamat pendidikan yang lebih tinggi selepas tamat pengajian.

  Ramai pelajar ingin tahu, apakah Sarjana Muda Perniagaan Keluarga? Program ijazah ini direka untuk membantu individu membangunkan pemahaman yang diperlukan untuk menguruskan sebuah perniagaan yang dimiliki dan dikendalikan oleh sebuah keluarga. Kelas biasanya mengajar topik-topik seperti kawalan pemilikan, penggantian dan hubungan strategik. Pelajar mencari jalan untuk mencapai matlamat yang sama, alamat konflik dan membuat rancangan untuk masa depan syarikat.

  Pelajar boleh mendaftar dalam program perniagaan kerana beberapa sebab.Kemahiran yang dipelajari sering menyediakan strategi untuk membantu syarikat kecil menjadi berdaya maju dalam pasaran yang lebih besar dan hidup dalam persekitaran yang lebih berdaya saing.

  Ia adalah sukar untuk meramalkan kos ijazah perniagaan keluarga. Variasi antara program dan tumpuan dikehendaki orang itu akan memberi kesan kepada perbelanjaan perlu untuk melengkapkan utama. Setiap institusi mempunyai perbelanjaan pendaftaran sendiri, jadual bayaran dan tuisyen. Atas sebab ini, ia adalah penting bahawa seorang pelajar bakal penyelidikan pilihan dengan teliti.

  Ramai yang memasuki perniagaan utama keluarga sudah mempunyai syarikat untuk bekerja selepas tamat pengajian atau kedudukan semasa di dalam organisasi. Walau bagaimanapun, ini adalah jauh dari norma. Malah, banyak syarikat-syarikat besar bermula sebagai perniagaan yang dikendalikan oleh keluarga kecil dan berminat untuk menyewa individu yang berkelayakan untuk membangunkan cawangan atau syarikat tempatan dengan cara yang terus model perniagaan asal syarikat.

  Peluang pendidikan tempatan dan antarabangsa sering didapati. Apabila seseorang individu adalah terhad oleh geografi atau jadual, kursus dalam talian sering memberi fleksibiliti yang diperlukan untuk mencapai ijazah. Jika anda berminat untuk memajukan kerjaya anda, mencari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang yang memimpin.