Keystone logo

37 Sarjana Muda Program dalam Perniagaan Global 2024

Penapis

Penapis

 • Sarjana Muda
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Pengajian Perniagaan
 • Perniagaan Antarabangsa
 • Perniagaan Global
Bidang pengajian
 • Pengajian Perniagaan (37)
 • Kembali ke kategori utama
Lokasi
Cari lebih banyak lokasi
Jenis darjah
Tempoh
Kepantasan belajar
Bahasa
Bahasa
Format kajian

  Sarjana Muda Program dalam Perniagaan Global

  Ijazah sarjana muda ini diberi selepas pelajar telah berjaya menyelesaikan kira-kira 120 kredit semester dalam bidang pilihan mereka. Ia adalah satu program akademik sarjana muda yang biasanya mengambil masa lebih kurang empat tahun untuk disiapkan. Pelajar mengambil bahagian dalam beberapa kelas pendidikan umum dan menghabiskan sisa masa mereka mengenai perkara-perkara tertentu untuk kerjaya bakal mereka.

  &nbsp

  Apakah yang dimaksudkan dengan Ijazah Sarjana Muda Perniagaan Global? Pelajar dalam program ini boleh mengharapkan untuk mengkaji amalan-amalan perniagaan merentasi sempadan budaya, politik dan fizikal. Mereka terdedah kepada perniagaan antarabangsa strategi, masalah dan penyelesaian, dan pasaran. Beberapa mata pelajaran ditangani dalam kelas berkaitan dengan komunikasi silang budaya dan penggunaan rundingan kerjasama. Tumpuan terhadap sumber manusia antarabangsa juga boleh dijangka.

  &nbsp

  Peserta program ini boleh mendapat manfaat daripada pendedahan kepada pengetahuan dan kemahiran praktikal tenaga pengajar mereka.Mereka sering mempunyai akses kepada sekolah-sekolah dan peluang pekerjaan di beberapa buah negara yang berbeza dan boleh membina rangkaian sumber yang berharga kepada mereka pada tamat pengajian. Sesetengah pelajar akan mendapat manfaat daripada latihan dan peluang penempatan sama.

  &nbsp

  Kos penyertaan dalam perniagaan global boleh berbeza sedikit dari sekolah ke sekolah dan dari satu negara ke negara lain. Mereka yang berharap untuk mendaftar dalam program ini perlu menghubungi sekolah-sekolah yang dipilih secara langsung untuk mendapatkan maklumat yang tepat.

  &nbsp

  Ijazah perniagaan global meletakkan graduan ke dalam kedudukan untuk kerjaya dalam pelbagai kerja pengurusan, peluang untuk bekerja dengan agensi antarabangsa, dan pekerjaan dengan institusi kerajaan. Graduan boleh mendapati bahawa mereka mempunyai kejayaan yang terbaik menerima jawatan dalam negeri dengan perniagaan global dan kemudian berpindah ke kedudukan antarabangsa dalam organisasi itu.

  &nbsp

  Mereka yang berharap untuk mengambil bahagian dalam program perniagaan global perlu mengkaji semula pilihan mereka dengan bantuan penyenaraian program ini. Satu bentuk mendahului pendek boleh membantu pelajar yang bakal mendapatkan maklumat tentang sekolah. Adakah anda bersedia untuk bermula? Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang yang memimpin.