Keystone logo

1 Sarjana Muda Program dalam Perniagaan Eropah 2024

Penapis

Penapis

 • Sarjana Muda
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Pengajian Perniagaan
 • Perniagaan Antarabangsa
 • Perniagaan Eropah
Bidang pengajian
 • Pengajian Perniagaan (1)
 • Kembali ke kategori utama
Lokasi
Cari lebih banyak lokasi
Jenis darjah
Tempoh
Kepantasan belajar
Bahasa
Bahasa
Format kajian

  Popular degree type

  Popular study format

  Sarjana Muda Program dalam Perniagaan Eropah

  Ijazah sarjana muda sering standard untuk masuk ke dalam beberapa situasi pekerjaan yang berbeza. Ia juga adalah langkah pertama ke arah penyertaan dalam program ijazah. Dalam kebanyakan kes, tahap ini memerlukan kira-kira empat tahun bekerja dan sebanyak 120 kredit semester. Banyak kursus dalam program kejatuhan sarjana muda di bawah payung pendidikan umum, manakala baki kursus kita lihat lebih dekat pada mata pelajaran yang dikehendaki untuk laluan kerjaya yang dipilih.

  &nbsp

  Apakah yang dimaksudkan dengan Ijazah Sarjana Muda Perniagaan Eropah? Program perniagaan Eropah menawarkan kajian serba perniagaan dalam konteks Eropah. Pelajar biasanya menyelidiki subjek seperti pengurusan asas perniagaan, undang-undang perniagaan, perniagaan antarabangsa, institusi Eropah, sumber global, logistik antarabangsa, dan dalam beberapa kes bahasa kedua. Kursus-kursus ini direka untuk menyediakan pelajar dengan kemahiran perniagaan interaktif dan inovatif yang berkaitan dengan amalan perniagaan Eropah.

  &nbsp

  Beberapa program sarjana muda dalam bidang ini boleh menawarkan satu bahagian masa yang dihabiskan di pelbagai negara. Latihan dan lain-lain peluang penempatan kerja yang ditawarkan oleh beberapa buah sekolah. Sebaik sahaja kelas umum telah siap, pelajar dalam program ini mempunyai beberapa fleksibiliti supaya mereka boleh mula mengasah kemahiran mereka dalam cawangan tertentu perniagaan. Pada tamat pengajian, pelajar-pelajar ini juga telah terdedah kepada hubungan perniagaan yang penting melalui pengajar dan ahli profesional yang lain.

  &nbsp

  Kos menghadiri salah satu daripada program-program ini boleh berubah-ubah dari satu sekolah yang lain. Ini adalah benar terutamanya apabila sekolah-sekolah di seluruh sempadan negara dibandingkan. Untuk tuisyen dan yuran maklumat yang tepat, mereka yang berminat perlu menghubungi sekolah pilihan langsung.

  &nbsp

  Graduan sering dikaji, dan mungkin bekerja, di beberapa negara-negara yang berbeza dan mempunyai pendedahan kepada beberapa bahasa.Ini meletakkan graduan dalam kedudukan untuk mendapatkan peluang pekerjaan yang kompetitif. Dengan kelayakan profesional yang diiktiraf di beberapa negara, graduan boleh mendapat pekerjaan dengan syarikat-syarikat global dan syarikat di seluruh dunia. Ramai graduan secara khusus mendapatkan kedudukan yang membolehkan mereka untuk menjadi antarabangsa mudah alih. Tajuk pekerjaan mungkin termasuk pengurus personel, pengurus projek, perunding junior dan pembantu juruaudit.

  &nbsp

  Jika anda berminat untuk memasuki kursus pengajian ini, kita lihat pada pilihan dalam senarai program. Sekolah disenaraikan dengan bentuk utama bagi kemudahan anda. Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang yang memimpin.