Keystone logo

3 Sarjana Muda Program dalam Perniagaan Wain 2024

Penapis

Penapis

 • Sarjana Muda
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Pengajian Makanan dan Minuman
 • Perniagaan Makanan dan Minuman
 • Perniagaan Wain
Bidang pengajian
 • Pengajian Makanan dan Minuman (3)
 • Kembali ke kategori utama
Lokasi
Cari lebih banyak lokasi
Jenis darjah
Tempoh
Kepantasan belajar
Bahasa
Bahasa
Format kajian

  Popular degree type

  Sarjana Muda Program dalam Perniagaan Wain

  Sarjana muda adalah ijazah sarjana muda yang menyediakan pelajar untuk kerjaya dalam bidang pilihan pengajian. Satu program sering memberi tumpuan kepada umum seni liberal mata pelajaran serta kelas-kelas khusus disesuaikan untuk mendapatkan pelajar bersedia untuk kerja masa depan.

  Apakah yang dimaksudkan dengan Ijazah Sarjana Muda Wine Perniagaan? Program ini dirancang untuk pelajar yang mempunyai semangat keusahawanan dan mahu terlibat dengan perniagaan arak. Setiap program akan berbeza-beza, tetapi kelas sering akan termasuk campuran arak dan kajian gastronomi, dan konsep perniagaan. Pelajar akan meneroka industri wain dan mempelajari kemahiran yang berkaitan seperti komunikasi, pengurusan kewangan, perdagangan, pengeluaran, pemasaran, dan kepimpinan. Banyak program akan menawarkan peluang latihan untuk mengamalkan kemahiran mereka dalam dunia sebenar.

  Pelajar-pelajar yang menyambung pengajian ijazah dalam perniagaan wain belajar banyak perkara mengenai perniagaan dan pengurusan, yang memberi manfaat dalam kedua-dua kehidupan profesional dan peribadi mereka.Belajar mengenai wain juga mendedahkan mereka kepada banyak kawasan yang berlainan di dunia, yang membolehkan mereka untuk melakukan perjalanan dan menjadi lebih pelbagai kebudayaan.

  The tuisyen dan bayaran yang berkaitan dengan memperoleh ijazah perniagaan wain boleh berbeza-beza dari satu institusi yang lain. Terdapat beberapa sekolah antarabangsa yang menawarkan program ini, dan kos bergantung kepada lokasi sekolah, tempoh program, dan yuran latihan.

  Graduan yang mempunyai ijazah sarjana muda dalam perniagaan wain boleh bekerja dalam beberapa kapasiti yang berlainan. Mungkin ada yang memilih untuk bekerja dengan pembuat wain khusus untuk membantu mereka membina, pasaran, dan menjual produk mereka. Lain-lain boleh memilih untuk bekerja untuk syarikat-syarikat arak dan minuman keras pengedaran untuk menggunakan kemahiran mereka dari segi runcit. Usahawan yang mempunyai kemahiran dan pengalaman lain dalam bidang hospitaliti juga boleh memilih untuk membuka mereka sendiri kedai wain, bar wain, atau restoran.

  Jika perniagaan arak adalah menarik minat anda, mula membandingkan sekolah sekarang.Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang utama.