Keystone logo

10 Sarjana Muda Program dalam Penyelidikan Pemasaran 2024

Penapis

Penapis

  • Sarjana Muda
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Pengajian Pemasaran
  • Pemasaran
  • Penyelidikan Pemasaran
Bidang pengajian
  • Pengajian Pemasaran (10)
  • Kembali ke kategori utama
Lokasi
Cari lebih banyak lokasi
Jenis darjah
Tempoh
Kepantasan belajar
Bahasa
Bahasa
Format kajian

Sarjana Muda Program dalam Penyelidikan Pemasaran

ijazah sarjana muda direka untuk menjadi tahap ijazah peringkat tertinggi dalam bidang yang diberikan. kursus pengajian dibina untuk menyediakan calon dengan pengetahuan asas amalan terbaik dan asas tidak teori medan yang diberikan, serta sejarahnya.

Apakah yang dimaksudkan dengan Ijazah Sarjana Muda dalam Penyelidikan Marketing? Ia adalah ijazah dengan kursus khusus pengajian di subfield pemasaran yang paling mengambil berat dengan apa yang membuat pengiklanan yang berkesan atau tidak berkesan. Calon mengikuti ijazah ini belajar kedua-dua prinsip umum untuk pengiklanan yang berkesan dan cara-cara tertentu untuk menyusun strategi untuk penonton sasaran. Program-program ijazah dalam bidang ini cenderung untuk mencapai bahawa dengan menggabungkan kursus pemasaran tradisional dan kelas tertentu dalam jenis ini penyelidikan strategik untuk menyediakan pelajar dengan satu set kemahiran yang menjurus ke arah dapat memperuntukkan bahawa gambaran kepada pelanggan dan majikan.

Manfaat ijazah sarjana muda dalam memasarkan hasil penyelidikan tahap yang lebih umum di lapangan banyak. Sejak lapangan adalah kedua-dua besar dan kompleks, pengkhususan membolehkan pelajar untuk menjadi lebih berdaya saing dengan mendapat amalan dengan kemahiran yang mereka mungkin memerlukan profesional.

Kos untuk ijazah dalam penyelidikan pemasaran cenderung untuk berbeza banyak bergantung kepada negara asal universiti dan model operasinya. Untuk mengetahui apa kos tuisyen di sekolah tertentu, ia adalah yang terbaik untuk menghubungi sekolah yang secara langsung.

Calon-calon yang berjaya menamatkan Ijazah Sarjana Muda dalam Penyelidikan Pemasaran umumnya mencari pekerjaan dalam industri pengiklanan, menasihati syarikat dan syarikat-syarikat pelanggan. Mereka adalah ahli pasukan yang sangat penting bagi mana-mana pasukan iklan strategik, dan mereka juga cenderung untuk mencari pekerjaan di firma perunding yang menasihati agensi dari luar juga.

Kebanyakan program ijazah dalam bidang pemasaran strategik juga menawarkan komponen pembelajaran jarak jauh yang kuat.Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang di plumbum.