Keystone logo

37 Sarjana Muda Program dalam Pengurusan Teknologi 2024

Penapis

Penapis

 • Sarjana Muda
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Pengajian Teknologi
 • Pengurusan Teknologi
Bidang pengajian
 • Pengajian Teknologi (37)
  • Kembali ke kategori utama
  Lokasi
  Cari lebih banyak lokasi
  Jenis darjah
  Tempoh
  Kepantasan belajar
  Bahasa
  Bahasa
  Format kajian

  Sarjana Muda Program dalam Pengurusan Teknologi

  Sarjana Muda Pengurusan Teknologi menyediakan pelajar dengan pengetahuan infrastruktur teknologi perniagaan dan bagaimana untuk menggunakan sistem maklumat untuk memajukan kecekapan dan meningkatkan kapasiti pengeluaran di dalam sesebuah organisasi. Pelajar membangunkan kemahiran menyelesaikan masalah dan kebiasaan dengan teknologi yang membawa kepada kedudukan pengurusan dan kepimpinan yang lebih baik.

  Apakah yang dimaksudkan dengan Ijazah Sarjana Muda Pengurusan Teknologi? Ijazah sarjana muda ini menggabungkan prinsip-prinsip perniagaan dengan pendekatan teknologi inovatif untuk penyelesaian masalah. Pelajar mempelajari cara-cara asas bahawa teknologi membantu perusahaan menguruskan data dan mencapai matlamat. Kursus termasuk kerja projek yang banyak untuk mengajar pelajar bagaimana sistem komputer dan aplikasi boleh meningkatkan tahap kecekapan pengurusan dan kepimpinan mereka. Pelajar juga mendapatkan maklumat tentang kecekapan dan tepat sistem automatik dan pengurusan pangkalan data dalam pelbagai bidang.Peserta boleh mengkhusus dalam bidang pentadbiran teknologi seperti perakaunan, kewangan, pengurusan rantaian bekalan, maklumat dan perkhidmatan kesihatan, sumber manusia dan komunikasi.

  Tahap pengurusan teknologi memberi manfaat kepada pelajar dengan menyediakan mereka untuk kerjaya dalam kedudukan kepimpinan dengan asas yang kukuh dalam prinsip perniagaan dan pengurusan. Graduan mempunyai lapisan menambah pengetahuan mengenai sistem maklumat dan aplikasi berkomputer di samping pendidikan perniagaan mereka.

  Kos untuk program ijazah ini berbeza-beza di seluruh institusi. Kebanyakan darjah pengurusan teknologi mengambil masa empat tahun untuk disiapkan, tetapi ini juga boleh bergantung kepada keperluan sekolah individu. Pelajar yang berminat untuk mengikuti pengajian ijazah ini dengan teliti harus menyelidik setiap institusi untuk memastikan ia sesuai untuk matlamat kewangan dan akademik mereka.

  Graduan yang telah memperoleh ijazah pengurusan teknologi berkelayakan bagi pentadbiran dan jawatan penyeliaan dalam pelbagai organisasi. Pelajar boleh memilih kepekatan dan meninggalkan program ini dengan kemahiran menyelesaikan masalah unggul dan sistem automatik penguasaan di kawasan yang mereka pilih. Pengalaman pengurusan inovasi memberi manfaat kepada pengurus kewangan, pentadbir hospital, profesional sumber manusia, dan jawatan lain yang bergantung kepada pengurusan pangkalan data. Penyelesaian teknologi juga berguna dalam pemasaran, penyelidikan, jualan dan kerjaya komunikasi.

  Pelajar yang berminat boleh belajar lebih lanjut mengenai kelebihan ijazah pengurusan teknologi dengan mencari pangkalan data yang luas dari sekolah. Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang yang memimpin.