Keystone logo

26 Sarjana Muda Program dalam Pengurusan Taman dan Rekreasi 2024

Penapis

Penapis

  • Sarjana Muda
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Pelancongan dan Hospitaliti
  • Pengurusan Taman dan Rekreasi
Bidang pengajian
  • Pelancongan dan Hospitaliti (26)
  • Kembali ke kategori utama
Lokasi
Cari lebih banyak lokasi
Jenis darjah
Tempoh
Kepantasan belajar
Bahasa
Bahasa
Format kajian

Sarjana Muda Program dalam Pengurusan Taman dan Rekreasi

Mungkin yang paling biasa mengejar semua pendidikan lepasan menengah, ijazah sarjana muda adalah sijil pengetahuan maju biasanya dianugerahkan mengikuti kursus kajian intensif di sebuah universiti. Kursus ini boleh bertahan sehingga empat tahun bergantung kepada kajian itu, dan biasanya satu keperluan untuk, pekerjaan kolar putih lebih tinggi. Ijazah sarjana muda merupakan prasyarat untuk ijazah sarjana atau doktor falsafah.

Apakah yang dimaksudkan dengan Ijazah Sarjana Muda Taman dan Rekreasi Pengurusan? ijazah ini melengkapkan pelajar dengan pengetahuan yang diperlukan untuk menguruskan kemudahan rekreasi dan kemudahan pelancongan yang berteraskan pelbagai berkesan. Rancangan mungkin termasuk kepekatan dalam pengurusan taman dan perjalanan / pelancongan. Semua kepekatan memberi tumpuan sepenuhnya kepada pembangunan kemahiran kepimpinan dan pengurusan perniagaan di samping mengasah bersuara dan mendengar bakat. Kursus menekankan etika dan amalan terbaik perkhidmatan pelanggan sering dimasukkan.

Antara faedah atas ijazah sarjana muda ini adalah peluang pekerjaan meningkat daripada majikan yang boleh melihat memperoleh ijazah sebagai bukti ketabahan seorang pekerja masa depan 'dan komitmen untuk melengkapkan gol. Mempunyai ijazah sarjana muda juga boleh membantu apabila anda mahu berunding gaji yang lebih tinggi.

Berapa banyak ia akan kos untuk mendapatkan ijazah anda boleh bergantung kepada di mana anda memilih untuk menghadiri sekolah, berapa lama program ini dan butiran sekolah khusus lain. Panggil sekolah bakal anda mengetahui lebih lanjut mengenai kos mereka.

Penerima Ijazah Sarjana Muda Taman dan Pengurusan Rekreasi sering mendapati diri mereka layak untuk beberapa pekerjaan. Orang-orang yang suka bekerja di luar boleh melihat ke dalam kerjaya sebagai perancang rekreasi luar, pengurus taman atau pengajar lapangan. Lebih pemegang ijazah pelanggan menghadap boleh memilih untuk jawatan seperti penyelia kem atau kesihatan dan pengajar kesihatan. Semua pekerjaan berkongsi tumpuan kepada mengekalkan kemudahan dan aktiviti dalam tetapan masyarakat.

Sebagai ijazah ini tumbuh lebih bernilai, lebih dan lebih banyak sekolah yang menawarkan kedua-duanya pada- dan luar talian. Kami telah membuat memilih sekolah yang baik mudah. Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang di plumbum.