Keystone logo

18 Sarjana Muda Program dalam Pengurusan Strategik 2024

Penapis

Penapis

 • Sarjana Muda
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Pengajian Perniagaan
 • Strategi
 • Pengurusan Strategik
Bidang pengajian
 • Pengajian Perniagaan (18)
 • Kembali ke kategori utama
Lokasi
Cari lebih banyak lokasi
Jenis darjah
Tempoh
Kepantasan belajar
Bahasa
Bahasa
Format kajian

  Sarjana Muda Program dalam Pengurusan Strategik

  Sebagai pelajar meninggalkan sekolah menengah, ramai yang akan memilih untuk melanjutkan pelajaran ke program ijazah sarjana muda di universiti-universiti yang diiktiraf. Program-program ini menyediakan pelajar dengan tiga hingga empat tahun pengajian di kawasan tertentu sebelum memasuki tenaga kerja atau graduan pengajian.

  Apakah yang dimaksudkan dengan Ijazah Sarjana Muda dalam Pengurusan Strategik? program ijazah ini biasanya melengkapkan pelajar dengan pengurusan perniagaan dan kemahiran komunikasi. Kursus kerap termasuk topik-topik seperti perakaunan, ekonomi, pengurusan jenama, amalan penyelidikan dan topik undang-undang yang berkaitan. Pelajar boleh memilih untuk menjadi pakar dalam topik-topik yang berkaitan dengan pemasaran, keusahawanan dan pengurusan produk. Mereka juga mungkin mempunyai peluang untuk melengkapkan latihan dalam bidang pengurusan strategik.

  Selepas menamatkan ijazah, pelajar biasanya bersedia untuk memasuki tenaga kerja dengan kelebihan daya saing pengetahuan perniagaan. Ini biasanya membawa kepada pilihan kerjaya yang lebih besar dan gaji permulaan yang lebih tinggi.kemahiran mereka dalam kepimpinan, kerja berpasukan, penyelidikan dan pengetahuan pasaran adalah sangat dipindah milik dan wajar dalam pelbagai bidang.

  Kos ijazah mungkin berbeza dengan pengkhususan, pilihan universiti dan jenis pengajian. Bakal pelajar perlu teliti universiti doktor haiwan untuk kos dan sokongan kewangan yang disediakan untuk pelajar.

  Dengan ijazah sarjana muda, pelajar mempunyai akses kepada beberapa jawatan peringkat kemasukan dalam pelbagai niche perniagaan. Perancangan strategik adalah satu bidang yang sama untuk graduan, serta strategi jenama. Graduan boleh bertindak sebagai pengurus produk, akaun, pemasaran atau jenama, bergantung kepada pengkhususan mereka dan kerjaya ideal. Jawatan-jawatan ini menjadi lebih berdaya saing, tetapi pelajar disediakan dengan asas yang kukuh dalam perancangan dan pengurusan strategik. Dalam jawatan peringkat kemasukan, pelajar selanjutnya boleh membangunkan kemahiran profesional mereka.

  Jika anda sedang mencari untuk memulakan program ijazah anda, mungkin ada banyak program dalam talian di peringkat antarabangsa.Bagi mereka yang mempunyai jadual sibuk atau di kawasan yang jauh, kursus dalam talian memberikan fleksibiliti yang diperlukan untuk melengkapkan pendidikan tinggi. Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang di plumbum.