Keystone logo

15 Sarjana Muda Program dalam Pengurusan Runcit 2024

Penapis

Penapis

 • Sarjana Muda
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Pengajian Pengurusan
 • Pengurusan Runcit
Bidang pengajian
 • Pengajian Pengurusan (15)
  • Kembali ke kategori utama
  Lokasi
  Cari lebih banyak lokasi
  Jenis darjah
  Tempoh
  Kepantasan belajar
  Bahasa
  Bahasa
  Format kajian

   Sarjana Muda Program dalam Pengurusan Runcit

   Ijazah Sarjana Muda adalah ijazah sarjana muda, biasanya yang pertama yang pelajar peroleh apabila mereka mula landasan pendidikan yang lebih tinggi. Ia biasanya mengambil masa empat tahun untuk disiapkan, walaupun ramai pelajar dapat menyelesaikannya dalam tiga. Ijazah Sarjana Muda dicapai melalui kombinasi kuliah, peperiksaan dan kerja kursus.

   &nbsp

   Apakah yang dimaksudkan dengan Ijazah Sarjana Muda Pengurusan Runcit? Ijazah ini memberikan pelajar kemahiran dan pengetahuan yang diperlukan untuk bekerja dalam kedudukan kepimpinan dalam bidang peruncitan. Kemahiran ini boleh digunakan untuk memulakan beberapa laluan kerjaya yang berbeza dalam industri runcit, termasuk pengurusan kedai runcit, pemasaran, pembelian, dan jawatan penyelia di peringkat korporat. Kurikulum dalam bidang ini meliputi gabungan runcit, kepimpinan dan topik-topik yang berkaitan dengan perniagaan.

   &nbsp

   Sarjana Muda Pengurusan Peruncitan adalah cara yang baik kepada pelajar untuk menyediakan diri mereka untuk menghadapi masa hadapan runcit.Beberapa pekerja baru memasuki bidang runcit setiap tahun, tetapi ramai yang tidak berhasrat untuk menjadikannya kerjaya yang tetap. Bagi pekerja runcit yang serius untuk berterusan dalam industri, ijazah sarjana muda adalah cara yang baik untuk membezakan diri dari orang ramai.

   &nbsp

   Kos Ijazah Sarjana Muda dalam Pengurusan Runcit berbeza bergantung kepada institusi yang anda pilih untuk hadir. Kebanyakan darjah mengambil masa antara tiga hingga empat tahun untuk disiapkan, jadi mengira kos sewajarnya.

   &nbsp

   Graduan Ijazah Sarjana Muda dalam Pengurusan Runcit boleh mengejar beberapa kerjaya yang berbeza dalam bidang runcit. Jika mereka lebih suka bekerja dengan orang, mereka boleh mengurus kedai atau pasukan di peringkat korporat. Mereka lebih berminat dengan produk boleh mendapatkan pekerjaan sebagai kedai pembeli, stylist atau pengurus pembelian.

   &nbsp

   Terdapat pelbagai pilihan yang ada di seluruh dunia. Meneruskan ijazah dalam talian adalah cara yang baik untuk belajar atas terma anda sendiri, atau anda boleh memilih untuk mengambil kelas di kampus.Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang yang memimpin.