Keystone logo

13 Sarjana Muda Program dalam Pengurusan Restoran 2024

Penapis

Penapis

  • Sarjana Muda
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Pengajian Makanan dan Minuman
  • Perniagaan Makanan dan Minuman
  • Pengurusan Restoran
Bidang pengajian
  • Pengajian Makanan dan Minuman (13)
  • Kembali ke kategori utama
Lokasi
Cari lebih banyak lokasi
Jenis darjah
Tempoh
Kepantasan belajar
Bahasa
Bahasa
Format kajian

Sarjana Muda Program dalam Pengurusan Restoran

Biasanya siap dalam tempoh tiga atau empat tahun, ijazah sarjana muda dianugerahkan selepas pelajar telah menamatkan rejimen maju pengajian dalam bidang tertentu. Ijazah sarjana muda boleh diikuti oleh kajian untuk mencapai ijazah sarjana atau doktor falsafah, walaupun ramai pelajar menggunakan tahap ini untuk pergi terus ke dalam tenaga kerja. Ijazah sarjana muda adalah satu pencapaian yang berharga yang boleh dengan mudah dimanfaatkan ke dalam pekerjaan lebih tinggi.

Apakah yang dimaksudkan dengan Ijazah Sarjana Muda Pengurusan Restoran? Ini tahap khusus menyediakan pelajar dengan organisasi, perkhidmatan pelanggan dan kemahiran perniagaan untuk memasuki salah satu daripada beberapa pekerjaan dalam suasana kedai makan restoran atau hotel. Pelajar-pelajar belajar campuran prinsip-prinsip perniagaan, amalan terbaik yang berkaitan dengan makanan dan kemahiran keusahawanan. Ini jenis ijazah juga biasanya senjata pelajar dengan pengetahuan amalan sanitasi, depan-of-the-rumah dan back-of-the-rumah kemahiran pengurusan dan kemahiran dapur prep.Yang paling penting, pelajar memperoleh pemahaman yang mendalam tentang komunikasi dan pelanggan kemahiran perkhidmatan yang diperlukan untuk menjadi seorang pengurus benar-benar berkesan.

Graduan dengan ijazah ini memasuki tenaga kerja dengan pengetahuan khusus yang diperolehi oleh kajian kelas intensif di samping pengalaman hands-on. Ini adalah salah satu daripada beberapa faedah, termasuk datang kepada majikan yang berpotensi dengan kelayakan terbukti.

Faktor-faktor seperti jenis institusi dan tempoh program ijazah sekolah boleh setiap kesan kos ijazah ini. Ia adalah yang terbaik untuk bercakap secara langsung kepada sekolah-sekolah untuk mendapatkan maklumat kos yang tepat.

Sebaik sahaja selesai, Ijazah Sarjana Muda dalam Pengurusan Restoran membuka jalan untuk satu keluasan yang menarik kerjaya dalam restoran top-peringkat, syarikat-syarikat katering dan segala sesuatu di antara. Ijazah boleh mengarahkan kakitangan sebagai pengurus bankuet, kafeteria atau pengurus bar. Lebih ramai pelajar keusahawanan boleh Parlay ijazah mereka ke dalam membuka dan menguruskan restoran atau francais mereka sendiri.

Permintaan bagi orang yang mampu menjaga pertubuhan perkhidmatan makanan berjalan dengan lancar semakin meningkat, dan terdapat banyak sekolah yang menawarkan ijazah dalam bidang ini, terutamanya dalam talian. Mencari satu yang tepat untuk anda-carian untuk program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang di plumbum.