Keystone logo

4 Sarjana Muda Program dalam Pengurusan Pusat Peranginan 2024

Penapis

Penapis

  • Sarjana Muda
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Pelancongan dan Hospitaliti
  • Pelancongan
  • Pengurusan Pusat Peranginan
Bidang pengajian
  • Pelancongan dan Hospitaliti (4)
  • Kembali ke kategori utama
Lokasi
Cari lebih banyak lokasi
Jenis darjah
Tempoh
Kepantasan belajar
Bahasa
Bahasa
Format kajian

Popular degree type

Popular study format

Popular education type

Sarjana Muda Program dalam Pengurusan Pusat Peranginan

Ijazah sarjana muda adalah pencapaian akademik yang menunjukkan kejayaan kurikulum mahasiswa. Biasanya ia mengambil masa kira-kira empat tahun untuk disiapkan, dan kursus pengajian merangkumi kedua-dua kelas umum dan kelas dalam pengkhususan yang dipilih.

Apakah Sarjana Muda Pengurusan Resort? Sarjana Muda Pengurusan Resort adalah program yang memberi tumpuan kepada prinsip-prinsip industri hospitaliti, pengurusan acara dan pemasaran. Semua pengetahuan ini adalah penting untuk para profesional hotel dan resort yang bercita-cita, dan ia boleh diberikan kursus seperti Pengurusan Sumber Manusia, Pemasaran untuk Hotel dan Resorts, dan Prinsip Perjalanan dan Pelancongan.

Sesetengah program juga menawarkan latihan magang sehingga pelajar boleh berlatih dalam persekitaran perhotelan.

Mengikut ijazah ini boleh menawarkan manfaat kepada pelajar dalam dan keluar dari konteks perhotelan. Anda boleh mengharapkan kemahiran organisasi dan konflik resolusi anda untuk meningkatkan, dan anda juga mungkin akan mengasah kemampuan anda untuk berinteraksi dengan tetamu dan mengurus staf.

Berapa kos untuk memperolehi Sarjana Muda Pengurusan Resort? Ini bergantung pada banyak faktor, termasuk bantuan kewangan yang anda terima, tuisyen yang dikenakan oleh program dan lokasi sekolah. Menghubungi pejabat kemasukan adalah cara terbaik untuk mendapatkan maklumat yang boleh dipercayai.
Tugas yang paling jelas bagi graduan untuk diikuti adalah pengurus resort. Dengan ijazah khusus yang disesuaikan dengan pendudukan ini, anda akan sesuai dengan kedudukannya. Ini bukan satu-satunya peluang pekerjaan untuk graduan, walaupun; Apa-apa kerjaya dalam industri perhotelan akan menjadi baik untuk graduan mencari pekerjaan. Beberapa posisi lain yang boleh anda pertimbangkan termasuk pengurus kakitangan hotel, pengarah pelancongan dan pemasaran, dan perunding perhotelan. Anda boleh memilih untuk bekerja secara dalaman di sebuah hotel atau resort, tetapi anda juga boleh mendapatkan perundingan kerja secara bebas.

Peluang ini hanya tersedia apabila anda melompat dan mencari sekolah yang betul. Cari program anda di bawah dan hubungi terus pejabat kemasukan sekolah pilihan anda dengan mengisi borang utama.