Keystone logo

8 Sarjana Muda Program dalam Pengurusan Perkhidmatan Makanan 2024

Penapis

Penapis

  • Sarjana Muda
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Pelancongan dan Hospitaliti
  • Hospitaliti
  • Pengurusan Perkhidmatan Makanan
Bidang pengajian
  • Pelancongan dan Hospitaliti (8)
  • Kembali ke kategori utama
Lokasi
Cari lebih banyak lokasi
Jenis darjah
Tempoh
Kepantasan belajar
Bahasa
Bahasa
Format kajian

Sarjana Muda Program dalam Pengurusan Perkhidmatan Makanan

Ijazah Sarjana Muda adalah ijazah sarjana muda yang biasanya mengambil masa kira-kira empat tahun untuk diselesaikan. Memperolehi ijazah ini boleh menyediakan anda untuk kerjaya dalam bidang pengajian anda atau memberi prasyarat yang diperlukan untuk mengikuti pendidikan peringkat tinggi.

Apakah Sarjana Muda Pengurusan Perkhidmatan Makanan? Ijazah ini boleh menjadi pilihan yang baik jika anda berminat dengan kerja harian restoran atau kemudahan perkhidmatan makanan lain. Beberapa topik yang dibahas melalui kursus boleh termasuk sanitasi, pemakanan, penyediaan makanan, dan perancangan makanan. Setelah melengkapkan tahap ini, anda perlu mendapat pemahaman yang baik tentang bagaimana perkhidmatan makanan berjaya diuruskan.

Bekerja untuk ijazah ini boleh memberi anda pelbagai kebolehgunaan yang berguna, termasuk kemahiran pengurusan wang yang dapat membantu anda menjadi lebih baik dalam mengendalikan aset peribadi dan kemahiran kepimpinan anda yang dapat membantu anda berkomunikasi dan bekerjasama dengan orang lain dengan lebih mudah. Anda juga mungkin berpengetahuan tentang pemakanan supaya anda boleh membuat pilihan yang baik mengenai kesihatan anda.

Anda boleh membandingkan harga sekolah yang berbeza untuk menganggarkan kos ijazah anda dan membantu mencari pilihan terbaik untuk memenuhi julat harga yang anda inginkan. Harga mungkin sangat berbeza dari satu institusi ke seterusnya.

Memperolehi ijazah sarjana muda dalam pengurusan perkhidmatan makanan boleh menyediakan anda untuk berjaya dalam pelbagai kerjaya yang berkaitan dengan industri makanan. Anda boleh memilih untuk meneruskan kerjaya di sebuah restoran, bekerja sebagai chef, pengurus, maître d ', atau pekerja lain. Anda juga boleh meneroka pilihan untuk bekerja di kafeteria di hospital atau organisasi lain sebagai pekerja perkhidmatan makanan, pakar pemakanan, atau pembeli makanan.

Ijazah sarjana muda dalam pengurusan perkhidmatan makanan boleh didapati melalui program dalam talian atau di universiti di seluruh dunia. Cari program anda di bawah dan hubungi terus pejabat kemasukan sekolah pilihan anda dengan mengisi borang utama.