Keystone logo

26 Sarjana Muda Program dalam Pengurusan Organisasi 2024

Penapis

Penapis

 • Sarjana Muda
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Pengajian Pengurusan
 • Pengurusan Organisasi
Bidang pengajian
 • Pengajian Pengurusan (26)
  • Kembali ke kategori utama
  Lokasi
  Cari lebih banyak lokasi
  Jenis darjah
  Tempoh
  Kepantasan belajar
  Bahasa
  Bahasa
  Format kajian

   Sarjana Muda Program dalam Pengurusan Organisasi

   Ijazah sarjana muda biasanya mengambil masa empat tahun untuk disiapkan tetapi boleh mengambil masa sehingga tujuh tahun. Ini adalah ijazah sarjana muda yang boleh memberi tumpuan kepada sains, matematik, kesenian atau kemanusiaan. Ijazah sarjana muda sering diperlukan sebelum pelajar boleh meneruskan apa-apa jenis program siswazah.

   Apakah yang dimaksudkan dengan Ijazah Sarjana Muda Pengurusan Organisasi? Sarjana Muda Pengurusan Organisasi adalah kursus pengajian yang memberi tumpuan kepada bagaimana organisasi berfungsi. Beberapa program mungkin kelihatan untuk komunikasi, pengurusan sumber manusia, membuat keputusan, etika dan tingkah laku kumpulan untuk lebih memahami bagaimana untuk menguruskan organisasi. Kursus-kursus yang diperlukan untuk utama mungkin berbeza-beza dari satu institusi ke depan tetapi boleh termasuk komunikasi perniagaan, kepimpinan organisasi, pembangunan organisasi atau prinsip kepimpinan peribadi dan organisasi.

   Dengan jenis ijazah, pelajar boleh lebih bersedia untuk menilai dan menukar atau gaya kepimpinan beliau agar lebih sesuai dengan organisasi tertentu. Ini boleh membawa kepada gaji yang lebih tinggi atau kenaikan pangkat. Sarjana Muda dalam Pengurusan Organisasi bermanfaat kerana pengalaman hands-on yang ditawarkan.

   Apabila ia datang kepada kos ijazah sarjana muda, ia boleh menjadi sukar untuk menganggarkan. Hakikatnya, tuisyen amat berbeza daripada institusi kepada institusi. Lokasi kolej, bagaimana anda mengambil kelas dan berapa banyak kursus-kursus yang anda ambil boleh memainkan peranan dalam kos ijazah.

   Kebanyakan graduan yang mempunyai keuntungan ijazah kedudukan peringkat kemasukan sarjana muda. ijazah ini dengan beberapa pengalaman sebelum ini, bagaimanapun, perlu menyediakan anda untuk kedudukan pengurusan peringkat pertengahan dalam pelbagai industri, seperti kerajaan, runcit atau jualan. Sesetengah graduan juga boleh memilih untuk memulakan perniagaan mereka sendiri.Sarjana Muda Pengurusan Organisasi juga boleh menyediakan anda untuk mengejar ijazah sarjana atau doktor falsafah.

   Apabila anda sudah bersedia untuk memohon, mencari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang di plumbum.