Keystone logo

1 Sarjana Muda Program dalam Pengurusan Operasi 2024

Penapis

Penapis

 • Sarjana Muda
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Pengajian Pengurusan
 • Pengurusan Operasi
Bidang pengajian
 • Pengajian Pengurusan (1)
  • Kembali ke kategori utama
  Lokasi
  Cari lebih banyak lokasi
  Jenis darjah
  Tempoh
  Kepantasan belajar
  Bahasa
  Bahasa
  Format kajian

   Popular degree type

   Popular study format

   Sarjana Muda Program dalam Pengurusan Operasi

   Pelajar yang mengikuti Ijazah Sarjana Muda sedang membangunkan pemahaman yang lebih mendalam subjek yang dipilih. Kajian Kursus amnya mengambil masa tiga hingga empat tahun untuk disiapkan. Seorang sarjana muda diperlukan untuk pelbagai kerjaya, dan menyediakan asas bagi penerusan pengajian di peringkat siswazah.

   Apakah yang dimaksudkan dengan Ijazah Sarjana Muda Pengurusan Operasi? Seorang pengurus operasi arus pengeluaran dan penghantaran barangan sama mengekalkan ekonomi dalam proses. Kursus pusat kemahiran kepimpinan, penyelesaian masalah, dan mewujudkan kecekapan di tempat kerja. Pelajar memahami semua bidang perniagaan. Kelas termasuk pemasaran, kewangan, kawalan kualiti, analisis statistik, etika, teknik ramalan, logistik dan pengurusan rantaian bekalan. Keupayaan untuk meramalkan trend kewangan yang dialir melalui kajian dalam penyelidikan dan perbincangan bagaimana tingkah laku manusia memberi kesan kepada pasaran ekonomi dan operasi. Penekanan diberikan terhadap kebolehan organisasi, analisis, dan membuat keputusan.

   Manfaat mengikuti ijazah dalam pengurusan operasi dapat dilihat pada individu dan juga peringkat organisasi. Perniagaan mendapat manfaat daripada peningkatan produktiviti. Pertumbuhan peribadi direalisasikan melalui pembangunan kemahiran analitikal. Keupayaan untuk memperkemaskan proses boleh digunakan untuk kehidupan sehari-hari untuk meningkatkan kecekapan dan mencapai matlamat penting.

   Program ditawarkan di seluruh dunia. Kos berbeza-beza mengikut lokasi dan kurikulum. Dengan meneliti peluang-peluang global, pelajar boleh memilih pilihan yang terbaik menangani matlamat mereka dan kepentingan peribadi.

   Kemahiran dan pengetahuan yang diperolehi dalam mengikuti Ijazah Sarjana Muda Pengurusan Operasi adalah yang mudah memasuki pasaran, membuka pintu kepada kemungkinan kerjaya banyak dalam sektor awam dan swasta. Perkhidmatan dan layanan industri, pembuatan, penjagaan kesihatan, runcit, perbankan, logistik dan semua mendapatkan kepimpinan dalam meningkatkan kecekapan perniagaan.Pekerjaan termasuk pengurusan operasi, pengeluaran, projek, rantaian bekalan, pembelian, dan jaminan kualiti. Penganalisis diperlukan dalam bidang perniagaan umum, proses, dan sokongan pengguna akhir. Graduan juga diupah sebagai produk atau perkhidmatan peramal, perkhidmatan sistem perancang dan pengurus kilang.

   Untuk memulakan kerjaya anda dalam bidang yang memberi ganjaran pengurusan operasi, mencari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang yang memimpin.