Keystone logo

15 Sarjana Muda Program dalam Pengurusan Mewah 2024

Penapis

Penapis

 • Sarjana Muda
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Pengajian Pengurusan
 • Pengurusan Mewah
Bidang pengajian
 • Pengajian Pengurusan (15)
  • Kembali ke kategori utama
  Lokasi
  Cari lebih banyak lokasi
  Jenis darjah
  Tempoh
  Kepantasan belajar
  Bahasa
  Bahasa
  Format kajian

  Sarjana Muda Program dalam Pengurusan Mewah

  Dengan ijazah sarjana muda, individu yang bersedia untuk merebut peluang-peluang pendidikan lanjut, bergerak terus ke dalam kerjaya yang memuaskan, atau menjadi layak untuk kejayaan profesional lebih besar daripada mereka sudah mempunyai. Program-program biasanya memerlukan kira-kira empat tahun kerja kursus. Program-program ijazah pertama meletakkan asas bahawa individu perlu menjadi mahir dalam industri yang mereka pilih.

  Apakah yang dimaksudkan dengan Ijazah Sarjana Muda Pengurusan Mewah? Program ini meliputi bidang-bidang seperti fesyen, runcit, dan pengurusan hotel. Program umumnya memberi tumpuan kepada pengurusan barang-barang mewah dan fesyen, dan juga perkhidmatan mewah. Para pelajar boleh didedahkan dengan kaedah yang paling berkesan dalam pelancongan atau dalam jualan runcit fesyen baru. Mereka diberi latihan amali bagi mengukuhkan model pendidikan yang mereka belajar. Kursus merangkumi keperluan pendidikan umum dan kelas memberi tumpuan secara langsung kepada pilihan kerjaya pelajar.

  Dengan ijazah sarjana muda, graduan ramai yang bersedia untuk bergerak terus ke dalam tenaga kerja. Walaupun beberapa rakan-rakan mereka boleh mendapatkan pekerjaan tanpa ijazah, yang telah mengikuti program ini sering boleh bergerak terus ke dalam jawatan pengurusan. Latihan amali sering didapati bahawa pelajar sekarang dengan peluang untuk membina rangkaian mereka sendiri profesional.

  Kos yang mengambil bahagian dalam program-program ini berbeza-beza, secara semula jadi. Sekolah dan institusi pendidikan, terutama merentasi sempadan antarabangsa, mewujudkan jadual tuisyen yang berbeza. Individu yang berminat perlu menghubungi sekolah secara langsung untuk maklumat yuran.

  Graduan boleh mencari jawatan dalam pemasaran, jualan, dan kawasan penjenamaan industri mewah. Jawatan lain termasuk editor fesyen, barang dagangan, reka bentuk, ilustrasi, tekstil, pembangunan produk, pengurusan hotel, dan pengurusan mewah jenama.Beberapa graduan bekerja dengan memberi tumpuan kepada anti-pemalsuan, manakala yang lain adalah di hiasan urusan kerja yang berkaitan dengan hotel. Beberapa profesional memberi tumpuan kepada jualan dan lain-lain mengenai trend fesyen penyelidikan.

  Jika anda telah mengambil kira kerjaya dalam pengurusan mewah, anda boleh mengkaji peluang yang tersedia bagi anda dengan merujuk kepada senarai program. Anda akan mendapati bentuk plumbum mudah yang memudahkan proses menghubungi sekolah. Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang yang memimpin.