Keystone logo

14 Sarjana Muda Program dalam Pengurusan Maritim 2024

Penapis

Penapis

 • Sarjana Muda
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Pengajian Pengurusan
 • Pengurusan Maritim
Bidang pengajian
 • Pengajian Pengurusan (14)
  • Kembali ke kategori utama
  Lokasi
  Cari lebih banyak lokasi
  Jenis darjah
  Tempoh
  Kepantasan belajar
  Bahasa
  Bahasa
  Format kajian

  Sarjana Muda Program dalam Pengurusan Maritim

  Ijazah sarjana muda ditawarkan kepada pelajar bermula dari pendidikan tinggi mereka. Mengambil kebanyakan pelajar antara tiga dan lima tahun untuk disiapkan, kerja kursus yang berkenaan meliputi pelbagai topik dan menyediakan latihan atau practicums.

  Apakah yang dimaksudkan dengan Ijazah Sarjana Muda Pengurusan Maritim? perniagaan maritim adalah suatu yang kompleks melibatkan hubungan di antara syarikat-syarikat besar dan negara-negara yang berbeza. Banyak barang-barang penting untuk kehidupan harian dan kebajikan orang di seluruh dunia sedang diangkut sekurang-kurangnya sebahagian melalui laut. Kursus dalam Kursus Sarjana Muda Pengurusan Maritim boleh meneroka subjek seperti peristiwa-peristiwa semasa dalam perkapalan bersama pembiayaan dan aspek undang-undang perdagangan laut. Program menawarkan pilihan yang berbeza-beza untuk berinteraksi dengan perniagaan yang ditubuhkan atau perdagangan, dan beberapa sekolah juga menawarkan peluang pelancongan untuk pelajar.

  program ijazah dalam bidang ini biasanya menyediakan pelajar dengan alat yang diperlukan untuk meneroka topik dalam perniagaan maritim.Ini boleh membuat mereka usahawan yang lebih baik dan menyediakan mereka untuk darjah perniagaan yang maju.

  Seperti banyak darjah yang berkaitan dengan perniagaan, mendapat Ijazah Sarjana Muda Pengurusan Maritim boleh datang pada harga yang lebih tinggi daripada mencapai kelayakan di tempat pengajian lain. Oleh kerana perbezaan antara institusi dan negara, menghubungi sekolah-sekolah khusus biasanya akan menjadi satu-satunya cara untuk mengesahkan kos satu daripada program-program ini.

  Ijazah adalah satu langkah penting ke arah banyak kerjaya yang memberi tumpuan kepada perkapalan dan pelabuhan. Pelajar dengan semangat keusahawanan, pengalaman dan kolej kelayakan boleh bekerja sebagai perunding menasihati peniaga dan pemilik kapal pada perkara yang lebih halus amalan penghantaran atau logistik. Banyak jenis jawatan seperti eksekutif akaun jualan atau penganalisis logistik junior menjadi lebih mudah selepas mendapat ijazah pengurusan maritim. Organisasi yang menggaji individu yang mempunyai darjah ini terdiri daripada perniagaan kecil kepada kerajaan negara.

  Memilih antara sekolah yang hebat boleh menjadi sukar, jadi langkah pertama sering mencari gambaran yang baik pilihan anda. Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang di plumbum.