Keystone logo

37 Sarjana Muda Program dalam Pengurusan Maklumat 2024

Penapis

Penapis

 • Sarjana Muda
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Pengajian Pengurusan
 • Pengurusan Maklumat
Bidang pengajian
 • Pengajian Pengurusan (37)
  • Kembali ke kategori utama
  Lokasi
  Cari lebih banyak lokasi
  Jenis darjah
  Tempoh
  Kepantasan belajar
  Bahasa
  Bahasa
  Format kajian

   Sarjana Muda Program dalam Pengurusan Maklumat

   Ramai individu mengejar Ijazah Sarjana Muda Pengurusan Maklumat untuk meneroka dan mengembangkan atas manusia dan unsur-unsur teknologi sistem maklumat. Ijazah ini memberikan pandangan yang berharga ke dalam spektrum industri maklumat dengan memberi tumpuan kepada keperluan pengguna akhir untuk membangunkan satu set fleksibel dan sangat mudah alih kemahiran untuk tempat kerja abad ke-21.

   Apakah yang dimaksudkan dengan Ijazah Sarjana Muda Pengurusan Maklumat? Ijazah ini untuk pelajar yang merancang untuk mengejar kerjaya dalam menguruskan kemahiran teknikal yang diperlukan untuk menyelia pelbagai sistem maklumat, termasuk telekomunikasi, teknologi wayarles dan rangkaian yang lain. Ia menekankan akademik dan kerjaya khusus penyediaan dalam disiplin keselamatan maklumat. Program ini menyediakan peserta dengan pengenalan yang luas untuk pengurusan maklumat, perkhidmatan dan teknologi, ditambah dengan seni liberal dan sains asas yang kukuh.Pelajar mempelajari kaedah yang berkesan untuk mencari maklumat dan mengakses keperluan yang kurang berada untuk mereka bentuk dan menguruskan sistem untuk memenuhi permintaan.

   Program-program ini dan kajian yang bermanfaat bagi mereka yang ingin untuk kemajuan kerjaya mereka dan belajar pada tahap yang lebih tinggi. Kursus-kursus yang boleh berbeza-beza, tetapi pusat terutamanya kepada teknologi maklumat, penyelidikan dan pemasaran. Kursus merangkumi penyelidikan, terhingga matematik, media, etika, telekomunikasi dan seni bina perusahaan.

   Institusi mempunyai pelbagai kos untuk program ini, yang mengambil masa tiga hingga empat tahun untuk disiapkan. Sesiapa yang berminat untuk mendapatkan ijazah mereka harus menghubungi kolej tertentu mengenai yuran kursus, kos pendaftaran dan untuk memastikan bahawa program itu memenuhi matlamat mereka.

   Selepas seseorang individu memperoleh ijazah pengurusan maklumat, mereka boleh mencari pekerjaan di beberapa kerjaya. Satu kawasan itu adalah dalam pengurusan projek, di mana graduan menyelia sistem maklumat dan mewujudkan dasar maklumat.Di samping itu, mereka boleh bekerja sebagai rangkaian dan sistem pengurus, pereka web, pengurus pangkalan data dan perunding keselamatan maklumat. Peluang kerjaya adalah tidak terhad, termasuk bekerja untuk institusi kewangan, agensi kerajaan dan dalam bidang pendidikan.

   Individu yang berminat perlu mengambil langkah-langkah yang penting ke arah mencapai ijazah dalam pengurusan maklumat. Pangkalan data yang luas kami adalah tempat permulaan yang sesuai kepada pelajar untuk meneroka pilihan mereka, kedua-dua dari segi geografi dan pendidikan. Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang yang memimpin.