Keystone logo

37 Sarjana Muda Program dalam Pengurusan Komunikasi 2024

Penapis

Penapis

 • Sarjana Muda
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Kewartawanan dan Komunikasi Massa
 • Komunikasi
 • Pengurusan Komunikasi
Bidang pengajian
 • Kewartawanan dan Komunikasi Massa (37)
 • Kembali ke kategori utama
Lokasi
Cari lebih banyak lokasi
Jenis darjah
Tempoh
Kepantasan belajar
Bahasa
Bahasa
Format kajian

  Sarjana Muda Program dalam Pengurusan Komunikasi

  Pendapatan Ijazah Sarjana Muda dalam Pengurusan Komunikasi adalah peluang yang ideal untuk mereka yang ingin mengkaji pelbagai pandangan sekitar tiang pertunangan, pertumbuhan, mendengar dan penambahbaikan. Pelajar menerima ijazah dalam pengurusan komunikasi boleh menjadi makmur dan dihormati dengan pelbagai mereka kemahiran yang boleh dipindahkan. Setelah pelajar telah menamatkan pengajian, mereka boleh mencari pekerjaan dalam bidang kerja sosial, perniagaan dan pentadbiran kesihatan.

  &nbsp

  Apakah yang dimaksudkan dengan Ijazah Sarjana Muda dalam Pengurusan Komunikasi? Ijazah ini adalah pelajaran yang akan melengkapkan pelajar dengan keperluan pengetahuan seperti kemahiran komunikasi, kepakaran dalam menyambung dengan sebuah industri, dan peranan kepimpinan. Pelajar juga akan mempelajari blok binaan asas sokongan penyelidikan dan komunikasi pasaran, seperti keupayaan untuk membangunkan strategi pemasaran dan menyelia perancangan Web dan projek-projek pembangunan.Individu boleh bekerja ke arah kerjaya yang meningkatkan pasukan editorial dan memimpin penyelesaian masalah isu-isu teknikal.

  &nbsp

  Terdapat banyak sebab untuk memilih untuk melanjutkan Ijazah Sarjana Muda dalam Pengurusan Komunikasi. Program ini mengajar beberapa kemahiran, seperti teori-teori pengurusan dan amalan, pengantaraan dan rundingan, dan komunikasi perniagaan. Kursus termasuk literasi akademik, budaya asli dan sejarah, perakaunan pengurusan, dan kaedah penyelidikan dan teknik. Di samping itu, Ijazah Sarjana Muda dalam bidang ini membolehkan individu untuk membangunkan kemahiran intelektual yang diperlukan untuk berjaya dalam pengurusan masyarakat global.

  &nbsp

  Kos berbeza bergantung pada sekolah, dan panjang program ini adalah antara satu hingga tiga tahun. Ia adalah penting bahawa anda cukup menyiasat program itu untuk memastikan bahawa ia sesuai dengan matlamat anda.

  &nbsp

  Graduan adalah permintaan yang tinggi untuk beberapa jawatan seperti penyuntingan, penulisan, pengurusan dan latihan dibayar. Mereka juga boleh mencari kerja membangunkan seni bina maklumat, strategi dan kandungan wireframes. Pelajar akan membangunkan kemahiran yang diperlukan untuk menangani isu-isu yang berkaitan dengan komuniti dalam talian dan media sosial, rangkaian, dan pengurusan agensi luar.

  &nbsp

  Banyak pilihan boleh didapati di mana pelbagai universiti. Kursus dalam talian adalah pilihan yang sesuai bagi mereka yang tinggal di kawasan pedalaman di seluruh dunia dengan peluang yang terhad untuk kemudahan. Pilihan berasaskan Internet juga memenuhi kepada individu yang memerlukan jadual yang fleksibel. Untuk bermula dengan kursus, cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang yang memimpin.