Keystone logo

56 Sarjana Muda Program dalam Pengurusan Kejuruteraan 2024

Penapis

Penapis

 • Sarjana Muda
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Pengajian Kejuruteraan
 • Kejuruteraan
 • Pengurusan Kejuruteraan
Bidang pengajian
 • Pengajian Kejuruteraan (56)
 • Kembali ke kategori utama
Lokasi
Cari lebih banyak lokasi
Jenis darjah
Tempoh
Kepantasan belajar
Bahasa
Bahasa
Format kajian

  Sarjana Muda Program dalam Pengurusan Kejuruteraan

  Ijazah Sarjana Muda dalam bidang pengurusan kejuruteraan mungkin untuk pelajar yang ingin mengikuti program ijazah pertama yang menggabungkan pengetahuan daripada bahagian teknikal kejuruteraan dengan analisis aplikasinya kesan dan sosial.

  Apabila penyelidikan program ijazah pos-menengah, pelajar boleh bertanya, apakah Sarjana Muda Pengurusan Kejuruteraan? Kursus pengajian menawarkan asas yang luas kelas menjurus ke arah menggabungkan pengetahuan pengalaman kejuruteraan dengan kemahiran pengurusan perniagaan. Kurikulum tipikal mungkin termasuk matematik dan sains kursus seperti kalkulus, fizik dan kimia. Mungkin ada tumpuan dan juga mengenai perakaunan, kewangan perniagaan, kawalan kos, pembinaan pasukan dan analisis sistem kritikal. Kursus ijazah boleh menyediakan graduan untuk jawatan kepimpinan kejuruteraan awam, mekanikal dan elektrik.

  Manfaat utama untuk jenis ini program ijazah mungkin pelbagai dan fleksibiliti untuk permohonan kerjaya masa depan.Menggabungkan praktikal amali pendidikan dalam bidang kejuruteraan dengan pemahaman yang mendalam tentang teknik pengurusan dan analisis boleh memberi pinjaman rayuan yang luas untuk jenis ini program di kalangan industri.

  Bayaran yang berkaitan dengan kemasukan dan tuisyen mungkin berbeza bergantung kepada program. Cara terbaik untuk mengetahui tentang kos adalah untuk menghubungi institusi itu secara langsung.

  Graduan dalam pengurusan kejuruteraan sarjana muda yang bersedia untuk memulakan kerjaya dalam pengurusan projek, sebagai pengurus jaminan kualiti, pengurus kejuruteraan pembuatan, pengurus kejuruteraan sistem atau pengurus kejuruteraan nilai. Terdapat banyak peluang dan juga dalam pelesenan profesional dan latihan pensijilan. Ijazah dalam pengurusan kejuruteraan mungkin sesuai untuk kedudukan dalam analisis projek, operasi atau kawalan kualiti. A pemikiran dan latar belakang komunikasi kritikal mungkin berguna untuk kerjaya dalam jualan, pemasaran atau dalam sumber manusia.

  Ijazah dalam pengurusan kejuruteraan boleh membuka laluan kepada pelbagai merangsang kerjaya. Ia mempunyai kaitan antarabangsa untuk pelajar yang ingin merapatkan sains dan kemahiran komunikasi keras dalam perkhidmatan untuk mewujudkan dan mengekalkan teknik pengeluaran dengan kesan positif. Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang yang memimpin.