Keystone logo

118 Sarjana Muda Program dalam Kejuruteraan Industri 2024

Penapis

Penapis

 • Sarjana Muda
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Pengajian Kejuruteraan
 • Kejuruteraan Industri
Bidang pengajian
 • Pengajian Kejuruteraan (118)
  • Kembali ke kategori utama
  Lokasi
  Cari lebih banyak lokasi
  Jenis darjah
  Tempoh
  Kepantasan belajar
  Bahasa
  Bahasa
  Format kajian

   Sarjana Muda Program dalam Kejuruteraan Industri

   Ijazah Sarjana Muda adalah program ijazah pertama yang menyediakan pelajar untuk kerjaya dalam bidang-bidang tertentu, atau memberi mereka latar belakang pendidikan untuk melanjutkan pelajaran untuk mendapatkan ijazah doktor falsafah atau sarjana. Dengan fokus dalam pengurusan industri, pelajar menggunakan teknologi dan sains untuk membuat keputusan untuk perniagaan atau organisasi.

   Apakah yang dimaksudkan dengan Ijazah Sarjana Muda Pengurusan Industri? Ini adalah satu program kejuruteraan yang mengajar kedua-dua kemahiran kejuruteraan dan kepakaran pengurusan pasukan perkhidmatan, dan menyediakan pelajar untuk bekerja dalam persekitaran antarabangsa. Program berbeza-beza, tetapi contoh-contoh kelas termasuk pengurusan sumber strategik, kemahiran kepimpinan, sistem perancangan kualiti canggih, pengurusan inovasi, penyelidikan dan pembangunan, perakaunan, pemasaran dan logistik antarabangsa. Bersama-sama dengan kajian bilik darjah, program ini sering termasuk projek dan kerja-kerja makmal.

   Pendapatan Sarjana Muda Pengurusan Industri memberi manfaat dalam pelbagai cara.Pelajar mempunyai peluang untuk bekerja di pelbagai persekitaran, termasuk syarikat start-up dan perniagaan antarabangsa. Kemahiran yang diperoleh juga menyediakan graduan dalam semua bidang kehidupan.

   Terdapat pelbagai program-program pengurusan industri di beberapa lokasi antarabangsa. Bergantung kepada tempoh program, lokasi, dan pelajar individu, kos boleh berbeza-beza agak sedikit. Hubungi sekolah secara langsung untuk mengetahui apa yang diharapkan dari segi kewangan.

   Ijazah Sarjana Muda dalam bidang pengurusan industri menyediakan pelajar untuk jawatan pengurusan di seluruh dunia. Kejuaraan termasuk pengurus pembelian, pengurus pemasaran, pengurus projek, pengurus perakaunan, pengurus jualan, pengurus rantaian bekalan, pengurus pengeluaran dan kawalan perniagaan. Industri termasuk bioteknologi, petrokimia, kilang penapis, perubatan, perkhidmatan dan kerajaan.

   Jika anda bimbang bahawa anda telah terlalu banyak berlaku dalam hidup anda untuk mengejar ijazah pengurusan industri, jangan bimbang. Banyak program menawarkan kelas dalam talian supaya anda boleh mendapat ijazah anda mengikut jadual anda sendiri dan pada kelajuan anda sendiri. Pangkalan data yang luas kami menyenaraikan semua sekolah dan program-program yang mereka tawarkan. Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang yang memimpin.