Keystone logo

88 Sarjana Muda Program dalam Seni Persembahan Pengajian Filem Penerbitan Filem 2024

Penapis

Penapis

  • Sarjana Muda
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Seni Persembahan
  • Pengajian Filem
  • Penerbitan Filem
Bidang pengajian
  • Seni Persembahan (88)
  • Kembali ke kategori utama
Lokasi
Cari lebih banyak lokasi
Jenis darjah
Tempoh
Kepantasan belajar
Bahasa
Bahasa
Format kajian

Sarjana Muda Program dalam Seni Persembahan Pengajian Filem Penerbitan Filem

Pendapatan Sarjana Muda dalam Pengeluaran adalah pilihan yang luar biasa untuk pelajar yang mahu mengembangkan keupayaan mereka untuk meluahkan idea-idea asal. Ijazah ini juga boleh meningkatkan pemahaman mereka mengenai aspek estetik dan teknikal pengeluaran dalam persekitaran kerjasama. Pelajar mendapat ijazah dalam pengeluaran belajar untuk membuat, reka bentuk, mengurus, dan mengendalikan pengeluaran dalam pelbagai persembahan dan seni visual konteks.

Apakah yang dimaksudkan dengan Ijazah Sarjana Muda dalam Pengeluaran? Dalam program ini, penekanan diberikan kepada pembelajaran bagaimana untuk menggunakan teknologi untuk mengadakan, reka bentuk, dan mengendalikan pengeluaran dan acara. Pembangunan berterusan kerjasama dengan artis lain melatih graduan dalam penggunaan praktikal teknik pengeluaran di samping membangunkan kemahiran reka bentuk mereka. Pelajar mendapat kemahiran dalam syarikat, peringkat, pengurusan pengeluaran, teknologi dan prestasi.

Sarjana Muda dalam kursus-kursus program Pengeluaran manfaat mereka yang ingin meningkatkan peluang kerjaya mereka dengan belajar di peringkat yang lebih tinggi.Kursus-kursus yang berbeza-beza, tetapi memberi tumpuan kepada teater, muzik, tarian dan pengeluaran. Kursus teras juga merangkumi proses pengeluaran, teknologi reka bentuk prestasi, konsep media, dan pengurusan peringkat.

Kos institusi 'berbeza untuk program ini. Panjang program adalah antara tiga hingga empat tahun. Bakal pelajar yang berminat untuk mendapatkan gelar mereka perlu menghubungi institusi khusus mengenai yuran kursus mereka dan kos pendaftaran.

Selepas menamatkan program ini dan mendapat ijazah sarjana muda mereka, individu boleh mencari kerja dalam pelbagai kerjaya. Satu kawasan itu mengarah. Graduan juga boleh bekerja sebagai pengeluar. Dalam kedudukan ini, individu bertanggungjawab untuk membangunkan idea, menyewa Pengarah, menyelia pemutus, dan anak-anak kapal yang memasang. Di samping itu, graduan boleh bekerja dalam sinematografi, di mana mereka bertanggungjawab untuk menembak filem, menyelia kamera dan pencahayaan jabatan, dan menyelia dan meluluskan semua aspek pengeluaran.

Pelajar yang berminat perlu mengambil langkah-langkah yang diperlukan seterusnya ke arah mencapai ijazah dalam pengeluaran. Pangkalan data yang luas kami adalah tempat yang sangat baik kepada pelajar untuk meneroka pilihan mereka, kedua-dua dari segi geografi dan pendidikan. Tidak ada sebab untuk mengekalkan matlamat pendidikan anda ditahan. Untuk bermula dengan kursus, cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang yang memimpin.