Keystone logo

350 Sarjana Muda Program dalam Pengajaran 2024

Penapis

Penapis

 • Sarjana Muda
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Pendidikan
 • Pengajaran
Bidang pengajian
 • Pendidikan (350)
 • Kembali ke kategori utama
Lokasi
Cari lebih banyak lokasi
Jenis darjah
Tempoh
Kepantasan belajar
Bahasa
Bahasa
Format kajian

  Sarjana Muda Program dalam Pengajaran

  Bagi kebanyakan pelajar diploma sekolah tinggi atau GED pensijilan yang ingin meneruskan pelajaran mereka, ijazah sarjana muda 's adalah satu langkah seterusnya yang besar. Ini ijazah sarjana muda biasanya melibatkan sejumlah kajian umum, dan juga program tumpuan yang lebih khusus pilihan pelajar yang 's.

  Apakah yang dimaksudkan dengan Ijazah Sarjana Muda Pengajaran? Ijazah ini direka untuk menyediakan graduan untuk kerjaya dalam bidang pendidikan; kedua-dua melalui arahan dalam teori pembelajaran dan dengan mempunyai pelajar mengamalkan kemahiran ini di dalam kelas. Program sering mempunyai penekanan tertentu, seperti jangkauan dan komuniti pendidikan, pendidikan awal kanak-kanak, atau fokus disiplin diberikan. Sebagai contoh, seorang pelajar yang menarik untuk menjadi seorang guru Bahasa Inggeris boleh mengambil kursus-kursus yang disediakan untuk tujuan itu, dan dengan itu didedahkan kepada teori mengenai bagaimana untuk mengajar membaca dan menulis mengajar. Oleh itu, kurikulum program-program ini adalah sangat berubah-ubah bergantung kepada sekolah dan pelajar yang tertentu matlamat 's.

  Faedah utama menamatkan pengajian dengan Ijazah Sarjana Muda Pengajaran adalah kemahiran yang berharga menetapkan program-program ini boleh memberi. Selain ilmu pengetahuan tentang apa disiplin tumpuan mereka pilih, pelajar boleh mendapat pengalaman penting bekerjasama dengan murid-murid daripada semua peringkat umur dalam pelbagai konteks. Graduan datang dari program-program ini dengan kemahiran komunikasi lisan yang kukuh, penguasaan teknik pengajaran yang berbeza, dan pengalaman dengan mempunyai untuk berfikir pada kaki mereka dan menyelesaikan masalah yang timbul.

  Setiap program akan mengenakan bayaran yang berbeza yang berkaitan dengan pendaftaran dan pendaftaran. Sekolah Hubungi secara langsung untuk maklumat lanjut mengenai kos yang boleh anda harapkan apabila diterima.

  Latar belakang pendidikan dalam membuka banyak pintu ketika datang untuk kerjaya masa depan.Oleh kerana kemahiran dan pengalaman dalam menjalani kajian menyediakan penting dan dipindahkan, graduan program pengajaran boleh pergi untuk meneruskan kerjaya dalam mana-mana beberapa bidang, termasuk tetapi tidak terhad kepada yang berkaitan secara langsung dengan sistem pendidikan. Selain kemahiran pengajaran, graduan boleh meletakkan untuk menggunakan kemahiran mereka mengasah komunikasi dan pengalaman dunia sebenar, kedua-dua bakat amat diharapkan dalam pelbagai bidang perniagaan untuk kewartawanan.

  Mendaftar dalam program online melalui Pengajian Ijazah Sarjana Muda adalah satu cara yang mudah terutama untuk mengikuti Ijazah Sarjana Muda Pengajaran kerana ia memberikan pelajar akses kepada pelbagai program yang dihargai di seluruh dunia. Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang yang memimpin.